Νέα BMW Σειρά 5: Gaming με την πλατφόρμα παιχνιδιών AirConsole

Η νέα Σειρά 5 είναι το πρώτο μοντέλο της BMW που θα μπορεί να εξοπλίζεται με τη νέα εφαρμογή AirConsole, η οποία φέρνει το gaming στο αυτοκίνητο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
AirConsole BMW Σειρά 5 gaming 2023

Το BMW Group συνεργάζεται με την πλατφόρμα παιχνιδιών AirConsole για να φέρει στο δρόμο ένα μοναδικό είδος in-car gaming, για πρώτη φορά στη νέα BMW Σειρά 5.
Αυτό επιτρέπει στον οδηγό και τους επιβάτες να παίζουν τα λεγόμενα “casual games” ενώ το όχημα είναι σταθμευμένο, ώστε να περνά ευχάριστα η ώρα τους, για παράδειγμα, αναμένοντας να ολοκληρωθεί η διαδικασία φόρτισης. Εκτός από τη νέα BMW Σειρά 5, η εφαρμογή AirConsole θα προσφέρεται σταδιακά και σε άλλα μοντέλα των Βαυαρών.

Διαβάστε επίσης: BMW S85: Από την Formula 1 στη δημιουργία ενός V10 παραγωγής (+video)

Για να βιώσουν μία εμπειρία gaming μέσα στο αυτοκίνητο, οι παίκτες χρειάζονται απλά το smartphone τους, το οποίο λειτουργεί ως χειριστήριο, καθώς και την κυρτή οθόνη BMW Curved Display. Μετά την εκκίνηση της εφαρμογής AirConsole στο αυτοκίνητο, η σύνδεση μεταξύ του smartphone και του οχήματος δημιουργείται διαισθητικά με σάρωση ενός κωδικού QR στην κυρτή οθόνη.


Στη συνέχεια οι παίκτες μπορούν να ξεκινήσουν κατευθείαν να παίζουν. Η εφαρμογή AirConsole υποστηρίζει πολλούς παίκτες ταυτόχρονα. Οι πίσω επιβάτες μπορούν επίσης να συμμετέχουν στη διασκέδαση του in-car gaming με το όχημα σταθμευμένο. Γενικά, ο καθένας μπορεί να παίξει μόνος ή με όλους τους επιβάτες μαζί ή σε competition mode.

Διαβάστε επίσης – Concept Touring Coupe: Πώς σας φαίνεται το νέο shooting brake της BMW;

Η συλλογή που διατίθεται για το λανσάρισμα της νέας BMW Σειράς 5 sedan περιλαμβάνει παιχνίδια με θεματολογία όπως αγώνες, αθλήματα, κουίζ και μουσικά κουίζ, καθώς και παιχνίδια προσομοίωσης, στρατηγικής, jump-and-run και puzzle με τους διαθέσιμους τίτλους -αρχικά 15- να επεκτείνονται διαρκώς.

Γιορτάζοντας την είσοδο του gaming στο αυτοκίνητο, η BMW παρουσίασε μία i5 με μοναδικό gaming “περιτύλιγμα”. Η σχεδίασή της συμβολίζει τη βύθιση στην εμπειρία του gaming μέχρι το παραμικρό pixel. Τα μεγάλα pixel αποτελούν ξεκάθαρα φόρο τιμής στην πλέον εμβληματική εποχή των παιχνιδιών 8-bit για υπολογιστές.

Οι χρωματικοί συνδυασμοί είναι εμπνευσμένοι από τα διάφορα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα AirConsole. Στοιχεία από τα χειριστήρια ελέγχου βιντεοπαιχνιδιών κοσμούν τις εξωτερικές επιφάνειες της i5 ως φυσική συνέχεια της μοναδικής in-car gaming λύσης της AirConsole, στην οποία το smartphone καθίσταται κεντρικό χειριστήριο ελέγχου που φέρνει στις άκρες των δακτύλων όλες τις λειτουργίες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.