Νέα δεδομένα στην Ευρώπη – Μείωση στο όριο ταχύτητας σε ακόμα μία πρωτεύουσα

Ακόμα μία πρωτεύουσα της Ευρώπης "υιοθετεί" χαμηλότερο όριο ταχύτητας σε αστικό περιβάλλον. Δείτε τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
όριο ταχύτητας

Η συζήτηση για μείωση στο όριο ταχύτητας εντός μεγαλουπόλεων έχει “ανοίξει” για τα καλά και τώρα, μία ακόμα πρωτεύουσα υιοθέτησε τα 30 χλμ./ώρα. Ο λόγος για το Άμστερνταμ της Ολλανδίας, το οποίο ακολουθεί άλλες πρωτεύουσες όπως το Παρίσι και την Μαδρίτη. Από τις 8 Δεκεμβρίου του 2023, 4.400 νέες πινακίδες που θα αναγράφουν 30 χλμ./ώρα θα τοποθετηθούν σε δρόμους της πόλης.

Το δημοτικό συμβούλιο της πόλης λέει ότι η αλλαγή θα κάνει τους δρόμους πιο ασφαλείς και πιο ήσυχους. Επιπλέον, η πόλη αναμένει μείωση 20-30% στα σοβαρά ατυχήματα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι και ο θόρυβος από την κυκλοφορία αναμένεται να μειωθεί στο μισό, καθιστώντας την πόλη πιο ευχάριστο μέρος για να ζεις.

Τι δείχνουν οι μελέτες
Τα 30 χλμ./ώρα ήταν εφαρμόστηκαν στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες από το 2021, καθώς και στη Μαδρίτη χάρη σε ένα νέο εθνικό όριο για τους αστικούς δρόμους στην Ισπανία. Οι αναλύσεις δείχνουν πως ο κίνδυνος τραυματισμού τη στιγμή της σύγκρουσης αυξάνεται εκθετικά σε ταχύτητες άνω των 30 χλμ./ώρα. Σε περίπτωση που ένα αυτοκίνητο κινείται με αυτή την ταχύτητα, η πιθανότητα σοβαρού τραυματισμού αγγίζει το 20%, ενώ αν το αυτοκίνητο κινείται με 50 χλμ./ώρα το ποσοστό εκτοξεύεται στο 80%.


Σύμφωνα με τις αναλύσεις των στοιχείων ατυχημάτων στην Ελλάδα προκύπτει ότι ο πιο κρίσιμος παράγοντας για την πρόκληση οδικών ατυχημάτων είναι η υψηλή ταχύτητα σε αστικό περιβάλλον. Ενδεικτικά, η απόσταση ακινητοποίησης διπλασιάζεται από τα 30 χλμ./ώρα στα 50 χλμ./ώρα.

Πηγή: etsc.eu

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.