Νέα εφαρμογή για σύγκριση του κόστους φόρτισης – Πώς λειτουργεί

Νέα εφαρμογή που επιδιώκει την εποπτεία της αγοράς ενέργειας και προστασίας των καταναλωτών. Δείτε ποιους αφορά και πως λειτουργεί...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Υδάτων και Ενέργειας (ΡΑΑΕΥ), επιδιώκοντας την ενίσχυση εκπλήρωσης του σκοπού της περί παρακολούθησης και εποπτείας της αγοράς ενέργειας και προστασίας των καταναλωτών, σχεδίασε και προχώρησε στην υλοποίηση της ηλεκτρονικής εφαρμογής chargingcost.gr που λειτουργεί ως εργαλείο σύγκρισης των τιμών και χρεώσεων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων συγκεντρωτικά για την ελληνική επικράτεια.

Η σύγκριση αφορά όλα τα Δημοσίως προσβάσιμα σημεία φόρτισης διασυνδεδεμένα με το Μητρώο Υποδομών και Φορέων Αγοράς Ηλεκτροκίνησης (Μ.Υ.Φ.Α.Η.) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Κινούμαι Ηλεκτρικά


Στόχος του έργου είναι η διασφάλιση του βασικού δικαιώματος των καταναλωτών για εφοδιασμό των ηλεκτρικών οχημάτων τους με ηλεκτρική ενέργεια σε συγκρίσιμες και διαφανείς τιμές και συνθήκες. Το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα από τη λειτουργία του έργου είναι να δίδεται στους πολίτες η δυνατότητα εύκολης σύγκρισης μεταξύ των τιμών φόρτισης που προσφέρουν όλοι οι πάροχοι υπηρεσιών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Η εφαρμογή περιέχει τη δυνατότητα να συγκρίνει ο χρήστης τις τιμές χρέωσης για φόρτιση του ηλεκτρικού οχήματος μέσα από ένα απλό και εύχρηστο αρχικό σύστημα. Παράλληλα η εφαρμογή εξειδικεύει την αναζήτηση της βέλτιστης τιμής με γνώμονα τα τεχνικά χαρακτηριστικά φόρτισης του ηλεκτρικού αυτοκινήτου του κάθε καταναλωτή.

Η δοκιμαστική λειτουργία της εφαρμογής chargingcost.gr περιλαμβάνει:
– Φίλτρα αναζήτησης με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά της φόρτισης.
– Αναζήτηση με βάση γεωγραφικό προσδιορισμό.
– Σύγκριση αποτελεσμάτων με τη βασική τιμή χρέωσης €/kWh φόρτισης.
– Αποτύπωση στο χάρτη αποκλειστικά των σταθμών που καλύπτουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του οχήματος του καταναλωτή ώστε να αποφεύγεται η ανακατεύθυνση σε σημεία που δε δύναται να χρησιμοποιήσει.

Η εφαρμογή μετατρέπει τους διαφορετικούς τρόπους χρέωσης σε ένα κοινό σημείο σύγκρισης. Είτε η χρέωση γίνεται σε €/kWh είτε σε €/λεπτό, η σύγκριση προσαρμόζει όλα τα αποτελέσματα σε €/kWh. Αν η χρέωση είναι κλιμακωτή, η εφαρμογή υπολογίζει με βάση το συνολικό ύψος αγοράς που δηλώνει ο καταναλωτής. Αν υπάρχει πάγια χρέωση, αυτή κατανέμεται στο σύνολο της φόρτισης. Τα αποτελέσματα της σύγκρισης κατατάσσουν τους σταθμούς με βάση τη χαμηλότερη μέση συνολική χρέωση.

Πηγή: chargingcost.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.