Νέα έκδοση Porsche Cayenne με πλούσιο εξοπλισμό

Πλούσιος εξοπλισμός και λεπτομέρειες που την κάνουν να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις. Αυτή είναι η νέα Porsche Cayenne Platinum!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Porsche Cayenne

Στην αποκάλυψη της νέας Porsche Cayenne Platinum προχώρησε η γερμανική εταιρεία, μία νέα έκδοση που διακρίνεται για τον πλούσιο εξοπλισμό και τις “satin Platinum” αποχρώσεις. Πάμε να δούμε που εντοπίζονται οι αλλαγές!

Porsche: Με ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων έκλεισε το 2021

Ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση, η νέα Porsche Cayenne Platinum φέρει λεπτομέρειες όπως οι βαμμένες εισαγωγές του αέρα στο εμπρός τμήμα του αμαξώματος στην απόχρωση satin Platinum. Αξιοσημείωτη διαφορά είναι και οι ζάντες αλουμινίου RS Spyder μεγέθους 21 ιντσών, οι οποίες είναι διαθέσιμες αποκλειστικά σε αυτή την έκδοση, ενώ η μεταμόρφωση ολοκληρώνεται με μαύρες απολήξεις των εξατμίσεων και μαύρα πλαίσια των πλευρικών παραθύρων.

Η νέα Porsche Cayenne Platinum προσφέρεται στις αποχρώσεις λευκό ή μαύρο χρώμα με μεταλλικές λεπτομέρειες σε Jet Black, Carrara White, Mahogany Blue καθώς και στην ειδική απόχρωση Crayon. Αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό με ζώνες ασφαλείας σε Crayon αποχρώσεις και μαρσπιέ που έχουν ενσωματωμένο το λογότυπο Platinum Edition σε «βουρτσισμένο» αλουμίνιο.

Οι Cayenne Platinum διατίθενται με πρόσθετο εξοπλισμό που προσφέρεται ως standard στην εν λόγω έκδοση. Αυτός περιλαμβάνει προβολείς LED με ενσωματωμένο το Porsche Dynamic Light System (PDLS), την πανοραμική οροφή, τα φιμέ κρύσταλλα, το ηχοσύστημα Bose surround, τον περιφερειακό φωτισμό, τα δερμάτινα sport καθίσματα με 8 διαθέσιμες ρυθμίσεις, τα προσκέφαλα εμπρός και πίσω με χαραγμένο το λογότυπο Porsche, και τέλος ένα αναλογικό ρολόι, στην κορυφή του ταμπλό.

Το τμήμα Porsche Exclusive Manufaktur, προσφέρει επίσης μια ευρεία σειρά από options, τόσο για το εσωτερικό του αυτοκινήτου όσο και για το αμάξωμα, και φυσικά μπορεί να προβεί σε πλήρη διαμόρφωση της Cayenne σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη.

Οι εκδόσεις Platinum είναι ήδη διαθέσιμες για παραγγελία, με τις παραδόσεις να ξεκινούν (στην Γερμανία) τον Μάιο του 2022.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.