Νέα ειδική έκδοση Ford Ranger Thunder, σε περιορισμένο αριθμό

Βροντά και αστράφτει η νέα ειδική έκδοση "Thunder" του Ford Ranger, η οποία θα είναι διαθέσιμη στο κοινό σε περιορισμένο αριθμό.

Βρείτε μας στο
2020 Ford Ranger Thunder

Μπορεί οι 4.500 μονάδες που θα παραχθεί η νέα ειδική έκδοση του Ford Ranger Thunder να ακούγονται αρχικά πολλές για περιορισμένη παραγωγή, μην ξεχνάτε όμως πς μιλάμε για το best seller pick up της Ευρώπης.

Η νέα ειδική έκδοση Thunder ξεχωρίζει αρχικά από τη σκούρα γκρι βαφή του αμαξώματος (Sea Grey την ονομάζουν στη Ford) και τις αποκλειστικές σύμφωνα με την εταιρία ζάντες των 18 ιντσών σε μαύρο. Στο ίδιο χρώμα είναι είναι βαμμένη και η γρίλια, ο πίσω προφυλακτήρας, οι προστατευτικές πλάκες, τα πλαίσια στους προβολείς ομίχλεις, τα χερούλια αλλά και η “γέφυρα” της καρότσας.

Οι “πινελιές” σε έντονο κόκκινο σε μάσκα και καρότσα αλλά και στα πλαϊνά, στο όνομα της έκδοσης, είναι οι μόνες που σπάνε την “φουρτουνιασμένη” διάθεση του Thunder με τα φιμέ φωτιστικά σώματα να ανήκουν επίσης στον στάνταρ εξοπλισμό. Σε αυτόν ανήκει και η επένδυση της καρότσας, και για πρώτη φορά και ένα διαχωριστικό για την καρότσα. Στο εσωτερικό βλέπουμε μαύρα δερμάτινα καθίσματα με το σήμα της έκδοσης ραφτό και κόκκινες ραφές που κάνουν την εμφάνιση τους στις επενδύσεις στις πόρτας αλλά και στο τιμόνι.

Χωρίς αλλαγές δίνει το “παρών” ο δίλιτρος diesel EcoBlue στην ισχυρότερη έκδοση των 213 ίππων και 500 Nm, ο οποίος συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο της Ford των 10 σχέσεων. Το τελευταίο αποδικνύει την αξία του και σε σαφώς ισχυρότερους συνδυασμούς και εφαρμογές όπως είναι το μεγαλύτερο pick-up F-150 και η Mustang.

Το περιορισμένης παραγωγής Raptor Thunder είναι διαθέσιμο για παραγγελία με τις παραδόσεις να ξεκινούν στα τέλη του ερχόμενου καλοκαιριού.λ

Δείτε την νέα ειδική έκδοση του Ford Ranger στο ακόλουθο video.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr