Νέα Lancia Delta: Ο κορωνοϊός δεν πτοεί τους Ιταλούς που ονειρεύονται επιστροφή της

Ο κορωνοϊός μπορεί να έχει λυγίσει την Ιταλία, όχι όμως και τα όνειρα για την επιστροφή της Lancia Delta, όπως φαίνεται από τα εκεί δημοσιεύματα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Ιταλία είναι αυτή την στιγμή η χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη από το νέο κορωνοϊό Covid-19, καθώς μετρά χιλιάδες νεκρούς. Παρόλα αυτά οι φίλοι του αυτοκινήτου στην χώρα δεν παύουν να χάνουν το κουράγιο τους και ζητούν ακόμη και τώρα την επιστροφή της Lancia Delta.

Δείτε το video του TractioN: Κώστας και Μάνος μας παρουσιάζουν τη θρυλική Lancia Delta HF Integrale “Deltona” του Kankkunen

Ενδεικτικό είναι δημοσίευμα του automoto.it στο οποίο αναφέρεται πως η συγκυρία αυτή με τον κορωνοϊό είναι μία εξαιρετική ευκαιρία, μετά και την συγχώνευση των ομίλων FCA-PSA, για να παρουσιαστεί ένα αυτοκίνητο το οποίο σίγουρα θα έχει μεγάλη ζήτηση και μικρό ρίσκο.

Δείτε επίσης: Forza Italia – H σπάνια Lancia Delta ECV

Σίγουρα, αυτή η σκέψη έχει μία λογική. Για τον όμιλο PSA δεν θα είναι δύσκολο να δώσει μία από τις πλατφμόρμες του στον όμιλο FCA για να επαναφέρει στην ζωή τη Lancia Delta, ένα αυτοκίνητο που σίγουρα θα πουλούσε από το όνομα και μόνο… Μάλιστα θα ήταν μία καλή ευκαιρία και για την ίδια τη μάρκα να αναγεννηθεί, καθώς θυμίζουμε πως πουλάει μόνο την Ypsilon και αποκλειστικά στην αγορά της Ιταλίας.

Το θέμα όμως είναι πως μία Lancia Delta που θα έχει γαλλικό DNA και εμφάνιση που αμφιβάλλουμε αν θα θυμίζει σε κάτι το θρυλικό μοντέλο, ενδεχομένως να μην είχε και τόση απήχηση ή τουλάχιστον όσο οι Ιταλοί φαντάζονται ή θα επιθυμούσαν.

Σίγουρα πάντως, η εμφάνισή της θα θέλαμε πολύ να είναι όπως στις εικόνες του άρθρου μας, στις οποίες βλέπετε δύο νέα ψηφιακά σχέδια μιας μελλοντικής, πιθανής έκδοσης της Lancia Delta.

Μέχρι να δούμε τι θα αποφασίσει ο όμιλος FCA-PSA, μπορούμε να “χαζέψουμε” την Evoluzione GT, το αυτοκίνητο που ετοιμάζει μια ομάδα Ιταλών και θα αποτελεί ουσιαστικά φόρο τιμής στην πρώτη Lancia Delta.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr