Νέα μεγάλη επένδυση της BMW στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στο Μεξικό

Επένδυση ύψους 800 εκατ. ευρώ στο εργοστάσιό της στο Μεξικό ανακοίνωσε η BMW όπου θα κατασκευάζεται μελλοντικά και η αμιγώς ηλεκτρική Neue Klasse.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Εργοστάσιο BMW Μεξικό νέα επένδυση 2023

Το BMW Group επιταχύνει την ανάπτυξη της ηλεκτρικής κινητικότητας με την επόμενη γενιά οχημάτων του, τη Neue Klasse και νέες σημαντικές επενδύσεις στο εργοστάσιο του ομίλου στο Μεξικό.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι πιθανόν η τελευταία BMW με χειροκίνητο κιβώτιο

Η εταιρεία σχεδιάζει οι πωλήσεις των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων να υπερβαίνουν το 50% μέχρι το τέλος του 2030 και για το σκοπό αυτό επενδύει στην επέκταση του διεθνούς δικτύου παραγωγής της. Το εργοστάσιο στο Σαν Λουίς Ποτοσί στο Μεξικό, θα κατασκευάζει στο μέλλον αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα για τη Neue Klasse και λόγω αυτού δημιουργεί το δικό του κέντρο συναρμολόγησης μπαταριών υψηλής τάσης.


“Προσανατολίζουμε συστηματικά το δίκτυο παραγωγής μας προς την ηλεκτροκίνηση. Στο Μεξικό, επενδύουμε 800 εκατομμύρια ευρώ στο εργοστάσιό μας και δημιουργούμε περίπου 1.000 νέες θέσεις εργασίας”, εξήγησε ο Milan Nedeljković, μέλος δ.σ. της BMW AG, υπεύθυνος τομέα Παραγωγής στο Σαν Λουίς Ποτοσί. Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην οποία παρευρέθηκαν ο Μεξικανός πρόεδρος Andrés Manuel López Obrador και ο κυβερνήτης του Σαν Λουίς Ποτοσί, Ricardo Gallardo Cardona.

BMW M: Το μοντέλο που οδήγησε σε νέο ρεκόρ πωλήσεων

Ο Milan Nedeljković προσέθεσε: “Τα πρώτα αυτοκίνητα της Neue Klasse θα βγουν από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου μας στο Debrecen της Ουγγαρίας από το 2025, και θα ακολουθήσει το κεντρικό εργοστάσιο στο Μόναχο. Με την ενσωμάτωση της Neue Klasse στο εργοστάσιο του Σαν Λουίς Ποτοσί από το 2027 θα αυξήσουμε τους όγκους παραγωγής”.

Από το συνολικό ποσό των νέων επενδύσεων της BMW στο Μεξικό, τα 500 εκατ. ευρώ προορίζονται για την κατασκευή ενός νέου κέντρου συναρμολόγησης μπαταριών υψηλής τάσης, το οποίο βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου στο Σαν Λουίς Ποτοσί. Το νέο κέντρο συναρμολόγησης καλύπτει μία επιφάνεια 85.000 τ.μ.. Περισσότεροι από 500 επιπλέον εργαζόμενοι θα απασχολούνται εκεί, κατασκευάζοντας μπαταρίες επόμενης γενιάς για αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα.

Στο εργοστάσιο, το οποίο άρχισε να λειτουργεί το 2019, περίπου 3.000 εργαζόμενοι εργάζονται ήδη στην παραγωγή για την BMW Σειρά 3, τη Σειρά 2 Coupé και τη νέα M2 – σε ορισμένες περιπτώσεις, αποκλειστικά για την παγκόσμια αγορά. Το εργοστάσιο έχει σχεδιαστεί για να είναι ιδιαίτερα ευέλικτο, που σημαίνει ότι μόνο μικρές προσαρμογές απαιτούνται στα τμήματα αμαξωμάτων και συναρμολόγησης για την ενσωμάτωση της νέας αρχιτεκτονικής.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της Neue Klasse είναι ότι η μπαταρία υψηλής τάσης ενσωματώνεται απευθείας στη δομή του οχήματος. Ως εκ τούτου, η συναρμολόγηση στο Σαν Λουίς Ποτοσί επεκτείνεται για την ενσωμάτωση αυτής της νέας διαδικασίας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.