Νέα Mercedes A-Class

Το Άμστερνταμ επέλεξε η Mercedes για να παρουσιάσει τη νέα γενιά A-Class. Ο Μάνος Στεφανής μας μεταφέρει τις πρώτες του εντυπώσεις από αυτή.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Αντίστοιχα η Mercedes AClass, με τον δυναμικό και φρέσκο σχεδιασμό της κατάφερε να προσελκύσει νέους ηλικιακά αγοραστές. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως πλέον οι κάτοχοι AClass είναι κατά μέσο όρο 10 χρόνια νεότεροι σε σχέση με αυτούς που την επέλεγαν στο παρελθόν. Επιπλέον το 60% των κατόχων επέλεξαν για πρώτη φορά μοντέλο Mercedes. Έτσι μόνον τυχαία δεν είναι η έμφαση που δόθηκε στον σχεδιασμό του εσωτερικού και στο νέο σύστημα πολυμέσων MBUX (MercedesBenz User Expirience).

Η λειτουργία του βασίζεται στις δύο μεγάλες ψηφιακές οθόνες που βρίσκονται μπροστά από τον οδηγό προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία, θέτοντας παράλληλα νέα standard στην κατηγορία. Οι επιλογές μπορούν να γίνουν είτε απευθείας, μέσω της οθόνης αφής, είτε μέσω του Touchpad που βρίσκεται δεξιά από τον οδηγό. Το σύστημα διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη η οποία αντιλαμβάνεται τις συνήθειες και τον τρόπο ομιλίας του ιδιοκτήτη, καθιστώντας για πρώτη φορά τόσο εύχρηστη τη διαδικασία των φωνητικών εντολών.

Οι εσωτερικοί χώροι έχουν αυξηθεί, προσφέροντας περισσότερη άνεση στους επιβάτες και μεγαλύτερο χώρο για τις αποσκευές. Ο εξωτερικός σχεδιασμός της νέας Mercedes AClass ακολουθεί τη φιλοσοφία της απερχόμενης γενιάς με μοντέρνα εμφάνιση και σαφή σχεδιαστική ταυτότητα. Σε επίπεδο κινητήρων η ευχάριστη έκπληξη για την ελληνική αγορά έρχεται από τον νέο, υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 1.400 κ.εκ. με απόδοση 163 ίππων που θα εξοπλίζει την A200. Μάλιστα είναι ο μόνος κινητήρας που μπορεί να συνδυαστεί με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων καθώς οι υπόλοιπες εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες μόνο με αυτόματο κιβώτιο επτά σχέσεων, διπλού συμπλέκτη. Η έκδοση 180 d θα ακολουθήσει λίγο αργότερα και θα εξοπλίζεται με υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα πετρελαίου απόδοσης 116 ίππων.


Αυτές οι δύο εκδόσεις αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον για την Ελληνική αγορά. Για την ασφάλεια των επιβατών φροντίζει μια πλειάδα ηλεκτρονικών συστημάτων, ενώ εφοδιάζεται και με τεχνολογία ημιαυτόνομης οδήγησης που, μέχρι πρόσφατα, συναντούσαμε σε μεγαλύτερα μοντέλα της Mercedes, όπως η EClass και η SClass. Στην κατηγορία των compact αυτοκινήτων η Mercedes διαθέτει ήδη πέντε διαφορετικά μοντέλα, ενώ στο άμεσο μέλλον θα προστεθούν ακόμα τρία, καθιστώντας τη Mercedes ακόμα πιο ελκυστική στους νέους. Στη χώρα μας αναμένεται σύντομα και, μέσα στις επόμενες μέρες, θα μπορούν να πραγματοποιηθούν οι πρώτες παραγγελίες! Η συνεργασία με την mercedes jura hausarbeit ghostwriter βοήθησε στη συγγραφή πολλών συμφωνιών συνεργασίας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Γεννήθηκε λίγες ώρες πριν την εκκίνηση του 29ου Ράλι Ακρόπολις. Μεγάλωσε ανάμεσα σε αγωνιστικά αυτοκίνητα και σημειώσεις ειδικών διαδρομών. Σε ηλικία 11 ετών συμμετείχε στον 1ο του αγώνα καρτ ενώ το 2004 ανακηρύχτηκε κυπελλούχος στον θεσμό “Peugeot 206 Junior Cup”. Το 2007 συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι τερματίζοντας στην 3η θέση του Mitsubishi Cup. Κορυφαία στιγμή θεωρεί την συμμετοχή του στο Ράλι Ακρόπολις του 2006 με Ford Focus WRC και συνοδηγό τον πατέρα του, Κώστα. Αν και σπούδασε Marketing στο Αμερικάνικο Κολέγιο Deree, η αγάπη του για τα αυτοκίνητα τον κέρδισε. Από το 2006 συμμετέχει στην εκπομπή TractioN, ενώ από το 2014 έχει αναλάβει την αρχισυνταξία της εκπομπής. Παράλληλα είναι μέλος της συντακτικής ομάδας του TractioN Magazine ενώ στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με περιοδικά και εφημερίδες.

E-mail: [email protected]