Νέα Mercedes-Benz GLC: Θαυμαστός καινούργιος κόσμος

Το εσωτερικό της Mercedes-Benz GLC είναι ονειρικό! Είναι ένα μέρος που το θαυμάζεις, όταν το πρωτοαντικρίζεις και μετά το απολαμβάνεις, όταν βρίσκεσαι σε αυτό!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Όταν ο Άγγλος Άλντους Χάξλεϋ έγραψε το βιβλίο του “Θαυμαστός καινούργιος κόσμος”, από το οποίο και εμπνέεται και ο τίτλος, το μόνο που… δεν σκεφτόταν ήταν τα αυτοκίνητα. Σίγουρα όμως η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει επιτρέψει στην αυτοκινητοβιομηχανία να κάνει άλματα προόδου και να καταφέρει να δημιουργήσει αυτοκίνητα που μόνο σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας θα βλέπαμε κάποτε.

Ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι και η Mercedes-Benz GLC, η οποία σε όλα τα επίπεδα είναι μπροστά από την εποχή της και καταφέρνει να συνδυάσει την τεχνολογία και την τεχνητή νοημοσύνη με τον άνθρωπο! Πως γίνεται αυτό; Πάμε να διαβάσουμε περισσότερα για τον θαυμαστό καινούργιο κόσμο της νέας Mercedes GLC.

Το MBUX (Mercedes-Benz User Experience) εδώ και κάποια χρόνια έκανε πρεμιέρα στα μοντέλα της γερμανικής μάρκας, εντυπωσιάζοντας τότε ειδικό τύπο και κοινό. Οι φωνητικές εντολές, σε φυσική γλώσσα, κυριολεκτικά έμοιαζαν με σενάριο επιστημονικής φαντασίας που παίρνει σάρκα και οστά, ενώ η χρήση τεχνητής νοημοσύνης στον χειρισμό των δευτερευόντων λειτουργιών του αυτοκινήτου πραγματικά… έλυνε τα χέρια του οδηγού. Πλέον, το MBUX είναι στα καλύτερά του, καθώς μέσα από τα χρόνια εξελίχθηκε, αποκτώντας νέες δυνατότητες, ενώ έγινε πιο… έξυπνο. Χάρη και στην δυνατότητα σύνδεσης με το internet εξάλλου, το MBUX μπορεί να αναβαθμίζεται όποτε κριθεί αναγκαίο, όπως ακριβώς συμβαίνει και με το λειτουργικό σύστημα ενός smartphone.


Φυσικά, το MBUX δεν υποστηρίζει μόνο φωνητικές εντολές, αλλά και διάδραση μέσω της μεγάλης οθόνης αφής που δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό. Αυτή είναι κάθετα τοποθετημένη και η διαγώνιός της φτάνει στις 11,9 ίντσες. Τα γραφικά της είναι κορυφαία σε ανάλυση και χρώματα, ενώ το ίδιο ισχύει και για την απόκριση στην αφή.

Όμως η Mercedes δίνει ακόμη μία επιλογή, αποκλειστικά για τον οδηγό αυτή την φορά, καθώς αυτή βρίσκεται στο τιμόνι και δεν είναι άλλη από τα χειριστήρια σε αυτό, τα οποία μάλιστα συνοδεύονται και από πάνελ αφής. Φυσικά και σε αυτό το μοντέλο της Mercedes, υπάρχει η δυνατότητα εντολών με χειρονομίες. Με αυτό τον τρόπο, ο οδηγός ή ο συνοδηγός κάνει κάποιες προκαθορισμένες κινήσεις με το χέρι του, στον “αέρα” της καμπίνας και το αυτοκίνητο ανταποκρίνεται σε αυτές.

Αυτό που είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό όμως είναι πως το αυτοκίνητο μαθαίνει από τις συνήθειες του οδηγού και προσαρμόζεται σε αυτές. Αγαπημένες διαδρομές, μουσικές επιλογές, θέση οδήγησης, ρύθμιση κλιματισμού κλπ. μπορούν όλα να γίνονται αυτομάτως, πριν από εσάς για εσάς.

Φυσικά, το εσωτερικό της Mercedes-Benz GLC δεν είναι μόνο τεχνολογία και καινοτομία, αλλά και ένας χώρος που απολαμβάνεις να βρίσκεσαι. Και αυτό γιατί οι άνθρωποι της Mercedes φρόντισαν να δημιουργήσουν μια καμπίνα εξαιρετικής ποιότητας, έτοιμη να εξατομικευθεί αναλόγως με τις ανάγκες και τα γούστα του κάθε πελάτη. Και αυτό δεν αφορά φυσικά μόνο τον τρόπο προβολής των πληροφοριών στις ψηφιακές οθόνες (τόσο αυτής των πολυμέσων όσο και του “πίνακα οργάνων”). Αφορά και στα χρώματα αλλά και στα υλικά που την απαρτίζουν. Γιατί ωραίο είναι να έχεις όλη αυτή την τεχνολογία, αλλά είναι ακόμη πιο ωραίο να την απολαμβάνεις όταν βρίσκεσαι στον δικό σου, μοναδικό χώρο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.