Νέα Mercedes E-Class: Η εξέλιξη του είδους! (+video)

Διαχρονικά η Mercedes E-Class αποτελεί σημείο αναφοράς και η στη νέα γενιά της δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, θέτοντας και πάλι τον πήχη στην κατηγορία!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Εδώ και περισσότερο από 7 δεκαετίες η Mercedes πρωταγωνιστεί και θέτει τον πήχη στην κατηγορία των πολυτελών σεντάν, στην οποία ανήκει και η E-Class. Η νέα γενιά του γερμανικού business sedan γεφυρώνει παρελθόν και μέλλον, θερμικούς κινητήρες και ηλεκτρική ενέργεια.

Ξεκινώντας από την εξωτερική εικόνα, βλέπουμε σημαντικές αλλαγές συγκριτικά με το παρελθόν. Νέα είναι τα LED σώματα εμπρός και πίσω, ενώ οι χειρολαβές στο πλαϊνό τμήμα είναι κρυμμένες. Στο πίσω μέρος υπάρχει μία νίκελ λωρίδα που διατρέχει το αμάξωμα κατά πλάτος. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με τα φωτιστικά σώματα που ενώνονται με LED λωρίδα. Ανάλογα με τη γραμμή εξοπλισμού, η τρισδιάστατη επένδυση ψυγείου είναι σύγχρονης ή κλασικής σχεδίασης. Προαιρετικά η επένδυση ψυγείου διατίθεται και με φωτιζόμενο πλαίσιο σε όλες τις γραμμές. Αναφορικά με τις διαστάσεις, το μήκος της Mercedes E-Class “φλερτάρει” με τα 5 μέτρα (4.949 χλστ. για την ακρίβεια), το πλάτος είναι 1.880 χλστ. και ύψος 1.468. Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι το μεταξόνιο έχει αυξηθεί συγκριτικά με τον προκάτοχο κατά 22 χλστ. (2.961 χλστ.).

“Πρωταγωνιστικό” ρόλο στην καμπίνα δεν έχει το σύστημα hyperscreen που βλέπουμε στα υπόλοιπα κορυφαία μοντέλα της, αλλά το λεγόμενο Superscreen MBUX. Ανήκει στον προαιρετικό εξοπλισμό και αποτελείται από τρείς ξεχωριστές οθόνες, με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να εντοπίζεται σε αυτήν που βρίσκεται στην πλευρά του συνοδηγού. Η τελευταία, προσφέρει την δυνατότητα στον συνεπιβάτη να παρακολουθεί την αγαπημένη του ταινία την ώρα του ταξιδιού. Μάλιστα, έχει κατασκευαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι αόρατη α


πό την πλευρά του οδηγού, προκειμένου να μην του αποσπά την προσοχή. Επιπλέον, στο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της έχει ενσωματωθεί το Tik Tok, αλλά και το δημοφιλές παιχνίδι Angry Bird, τα οποία είναι διαθέσιμα μόνο όταν η E-Class είναι ακινητοποιημένη. Επιπλέον, ένα από τα νέα, εντυπωσιακά στοιχεία που συναντάμε είναι η selfie κάμερα, η οποία επιτρέπει στους επιβάτες να μετατρέπουν την καμπίνα σε γραφείο, κάνοντας τηλεδιασκέψεις μέσω Webex ή Zoom. Όσον αφορά τον προσφερόμενο χώρο, για τους επιβάτες έχει γενναιόδωρες διαστάσεις, κάτι που οφείλεται και στο μακρύτερο κατά δύο εκατοστά μεταξόνιο (2.961 χιλιοστά) σε σύγκριση με την προηγούμενη σειρά. Από την άλλη ο χώρος αποσκευών είναι στα 540 λίτρα.

Όπως είπαμε και στον πρόλογό μας η νέα Mercedes E-Class αποτελεί μία… χρονική γέφυρα που ενώνει παρελθόν και μέλλον. Και αυτό δεν έγκειται μόνο στην σχεδιαστική της παράδοση ή στον premium χαρακτήρα της αλλά και στον εξηλεκτρισμό της γκάμας της. Συγκεκριμένα, η νέα Mercedes E-Class προσφέρεται με τρία ήπια υβριδικά συστήματα και τρία PHEV (Plug In). Το ένα είναι βενζίνης (E 200) και αποδίδει 204+23 ίππους συνδυάζοντας 2λιτρο μοτέρ και ηλεκτροκινητήρα. Ενδεικτικά, τα 0-100 χλμ./ώρα είναι υπόθεση 7,5 δλ. Ακολουθούν δύο mild hybrid συστήματα πετρελαίου (Ε 220 d και E 220 d 4MATIC). Αμφότερα εξοπλίζονται με 2λιτρο μοτέρ και ηλεκτροκινητήρα αποδίδοντας 197+23 ίππους, με την δεύτερη έκδοση να προσφέρει επιπλέον σύστημα τετρακίνησης.

Πάμε και στα Plug-In υβριδικά συστήματα, τα οποία εξοπλίζονται με μπαταρία 25,4 kWh που προσφέρει πάνω από 100 χλμ. ηλεκτρική αυτονομία και ηλεκτροκινητήρα 129 ίππων. Για αρχή η γερμανική εταιρεία προσφέρει μόνο κινητήρα βενζίνης, με την E 300 e να αποδίδει συνδυαστικά 312 ίππους και 550 Nm ροπής. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής της ίδιας έκδοσης και με τετρακίνηση (E 300 e 4MATIC), ενώ στην κορυφή συναντάμε την E 400 e 4MATIC που αποδίδει συνδυαστικά 381 ίππους και 650 Nm. Ενδεικτικά, στην τελευταία έκδοση τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε μόλις 5,3 δλ.

Η βιωσιμότητα της νέας E-Class όμως δεν αφορά μόνο τα μοτέρ αλλά και τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή της. Συγκεκριμένα, πολλά εξαρτήματα της E-Class κατασκευάζονται εν μέρει από υλικά εξοικονόμησης πόρων (ανακυκλωμένα υλικά και ανανεώσιμες πρώτες ύλες). Για το βασικό κάθισμα της E-Class χρησιμοποιούνται επενδύσεις από άβαφο μαλλί αλπακά σε συνδυασμό με ανακυκλωμένο υλικό. Στο αφρώδες υλικό των καθισμάτων χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά πιστοποιημένες ανακυκλωμένες πρώτες ύλες σύμφωνα με την προσέγγιση «ισοζυγίου μάζας» και οι ιδιότητές τους δεν διαφέρουν από εκείνες των πρώτων υλών που παράγονται από αργό πετρέλαιο. Με αυτόν τον τρόπο, η ανάγκη για ορυκτούς πόρους μπορεί να μειωθεί διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα των προϊόντων.

Η νέα Mercedes E-Class βρίσκεται ήδη στην χώρα μας και περισσότερα για αυτήν μπορείτε να διαβάσετε και να δείτε κάνοντας κλικ εδώ. Πιο κάτω ακολουθεί το video που ετοιμάσαμε για τη νέα Mercedes E-Class και μπορείτε να την δείτε σε κάθε της λεπτομέρεια!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.