Νέα Nissan Navara για το Δήμο Αγίας Παρασκευής

Πρόσφατα ο Δήμος Αγίας Παρασκευής προμηθεύτηκε επτά νέα Nissan Navara, με το pick up των Ιαπώνων να συμβάλλει στην κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών του.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan Navara δήμος Αγίας Παρασκευής 2022

Σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση, η προμήθεια των συγκεκριμένων Nissan Navara από τον δήμο της Αγίας Παρασκευής, για την κάλυψη των επιχειρησιακών του αναγκών, πραγματοποιήθηκε μετά από διενέργεια ανοικτού διεθνή διαγωνισμού και η δαπάνη θα καλυφθεί από ιδίους πόρους του Δήμου.

Διαβάστε επίσης – Nissan: Βάζει “stop” στα ατυχήματα με νέες τεχνολογίες αιχμής (+video)

Πρόκειται για την έκδοση King Kab του Navara που φέρει δύο πόρτες και μπορεί να μεταφέρει έως και τέσσερα άτομα, ενώ στον εξοπλισμό του μοντέλου έχουν τοποθετηθεί και μπάρες οροφής. Η συγκεκριμένη έκδοση του pick up της ιαπωνικής εταιρείας προσφέρεται αποκλειστικά με turbo diesel κινητήρα χωρητικότητας 2,3 λίτρων, η απόδοση του οποίου φτάνει στους 163 ίππους και τα 425 Nm ροπής. Τα τελευταία είναι διαθέσιμα στον οδηγό του Navara από τις μόλις 1.500 σ.α.λ. Η κίνηση περνά και στους τέσσερεις τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου και το ωφέλιμο βάρος φτάνει στα 1.100 κιλά, ενώ το μήκος της καρότσας είναι 1.788 χλστ.

Με σχεδιασμό που ξεχωρίζει, σύγχρονες τεχνολογίες, καθώς και με μια αντίληψη στην κατασκευή και την κύλιση που ξεπερνά τα εσκαμμένα, το pick up της ιαπωνικής εταιρείας είναι σε θέση να καλύψει με αξιώσεις τις ανάγκες του επαγγελματία διαθέτοντας παράλληλα εντυπωσιακή off-road ικανότητα, χαρακτηριστική αντοχή αλλά και δυνατότητα μεταφοράς φορτίου.

Διαβάστε επίσης: Αυτή ήταν η πρώτη γυναίκα σχεδιάστρια αυτοκινήτων στην Ιαπωνία

Όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα δίνουν στο μοντέλο της Nissan τη δυνατότητα να καλύψει στο έπακρο τις απαιτήσεις Δήμων και Φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.