Νέα οδική σύνδεση Λευκάδας: “Πτήση” πάνω από τα έργα στο δυσκολότερο τμήμα (+video)

Ένα από τα πιο δύσκολα τμήματα της νέας οδικής σύνδεσης Λευκάδας! Δείτε τα εντυπωσιακά πλάνα σε μία "πτήση" πάνω από τα έργα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Λευκάδα

Μετά την παράδοση του τμήματος Άκτιο – Άγιος Νικόλαος μήκους 5 χιλιομέτρων, τώρα συνεχίζονται τα έργα στο τμήμα μετά τον Άγιο Νικόλαο προς Λευκάδα μήκους 3χλμ. Πρόκειται για ένα δύσκολο τμήμα του έργου, λόγω του ιδιαίτερου ανάγλυφου της περιοχής.

Αθήνα -Λευκάδα σε χρόνο “ρεκόρ”: Πλησιάζει η παράδοση της Αμβρακίας Οδού (+video)

Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί, η νέα οδική σύνδεση της Λευκάδας με την Αμβρακία Οδό περνά παραλιακά στο συγκεκριμένο τμήμα. Εκεί η περιοχή είναι ιδιαίτερα βραχώδης και πρέπει να αφαιρεθούν μεγάλα τμήματα του εδάφους ώστε να δημιουργηθεί το απαραίτητο πλάτος.


Ο εκβραχισμός έγινε με εκρηκτικά και τώρα συνεχίζονται οι εργασίες για την διάνοιξη της οδού. Ιδιαίτερα σε τμήμα δρόμου μήκους περίπου 600 μέτρων οι βράχοι φτάνουν ακόμα και τα 40 μέτρα ύψος. Το έργο αφορά την βελτίωση των αξόνων Άκτιο – Άγιος Νικόλαος και Βόνιτσα – Λευκάδα. Στην νέα τους μορφή θα διαθέτουν 1+1 λωρίδα ανά ρεύμα κυκλοφορίας και θα είναι ταχείας κυκλοφορίας.

Ακολουθεί το σχετικό video που δημοσιεύθηκε στο κανάλι “n.p. production”. Εκεί θα δούμε εντυπωσιακά πλάνα από την πανέμορφη περιοχή, όπου η βλάστηση φτάνει κυριολεκτικά μέχρι το νερό.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.