Νέα Οδός: Ανακοίνωσε εκπτώσεις στα διόδια με το Fast Pass Smart

Με στόχο την κάλυψη των αναγκών όλων των οδηγών που χρησιμοποιούν το δίκτυό της η Νέα οδός ανακοίνωσε νέα εκπτωτικά προγράμματα που ισχύουν από την πρώτη κιόλας διέλευση.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέα Οδός εκπτώσεις διόδια

Σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση η Νέα Οδός εμπλουτίζει τη συνδρομητική γκάμα της υπηρεσίας ηλεκτρονικής πληρωμής διοδίων “Fast Pass Νέα Οδός” με δύο νέα εκπτωτικά προγράμματα που προσφέρουν μειωμένες τιμές διοδίων, σε κάθε διέλευση, από την πρώτη διέλευση και για όλους τους σταθμούς διοδίων της.

Διαβάστε επίσης: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα -5 ευρώ φθηνότερη η διέλευση για ιδιοκτήτες…

Ειδικότερα, για τους οδηγούς ΙΧ προσφέρεται έκπτωση 10%, σε κάθε διέλευση, από την πρώτη διέλευση και χωρίς κανένα περιορισμό, είτε στον χρόνο τέλεσης είτε στη συχνότητα.


Παράλληλα, για τους οδηγούς οχημάτων των κατηγοριών 3 και 4, προσφέρεται έκπτωση 5% σε κάθε διέλευση, από την 1η διέλευση επίσης χωρίς κανένα περιορισμό στον χρόνο τέλεσης και στη συχνότητα.

Διαβάστε επίσης: Οδηγός συνελήφθη με πινακίδα “James Bond” – Τα ποσά διοδίων που δεν πλήρωσε

Η Νέα οδός αναφέρει ότι αυτά τα δυο νέα προγράμματα δημιουργήθηκαν με γνώμονα την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών του συνόλου των οδηγών που χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους το δίκτυο των αυτοκινητόδρομων που λειτουργεί, συντηρεί και διαχειρίζεται.

Αποδεσμευμένα από τη συχνότητα χρήσης, τα προγράμματα ωφελούν κάθε οδηγό, αφού προσφέρουν πάντα, για όποια διέλευση, από όποιο σταθμό του δικτύου της Νέας Οδού, σταθερή έκπτωση. Οι προσφερόμενες εκπτώσεις γίνονται μάλιστα ακόμη πιο ελκυστικές αφού συνδυάζονται με την ευκολία, την ταχύτητα και την άνεση κάθε ηλεκτρονικής διέλευσης.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα νέα προγράμματα, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα Fast Pass της Νέας Οδού, ενώ στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, βρίσκεται και το τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών στα εξής τηλέφωνα:

-Για τον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. δηλαδή για το τμήμα της Αθηνών Θεσσαλονίκης από Μεταμόρφωση Αττικής ως Σκάρφεια Φθιώτιδας οι ενδιαφερόμενοι οδηγοί μπορούν να καλέσουν στο 22950 26900.

-Για τον Αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός, από Αντίρριο έως Ιωάννινα το κοινό μπορεί να καλέσει στο 2641 306 306.

Οι ιδιώτες αλλά και οι επαγγελματίες οδηγοί μπορούν να πραγματοποιήσουν τις εγγραφές τους ηλεκτρονικά αλλά και τηλεφωνικά και με την υπηρεσία Call & Courier, να παραλάβουν δωρεάν τον πομποδέκτη τους από το σημείο που επιλέγουν οι ίδιοι.

Τέλος, για άμεση ανανέωση και τον πλήρη έλεγχο του λογαριασμού τους από smartphone, οι οδηγοί έχουν στη διάθεσή τους και την εφαρμογή MyOdos.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.