Νέα σειρά video της Ford αφιερωμένη σε εκείνους που σώζουν ζωές (+video)

Φέρνοντας στο επίκεντρο το προσωπικό που συγκροτεί σήμερα στην Ευρώπη τις υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών, η Ford μας παρουσιάζει τη νέα σειρά βίντεο "Lifesavers".

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford σειρά video Lifesavers 2021

Το πρώτο επεισόδιο της πρωτότυπης σειράς “Lifesavers” της Ford παρουσιάζει την Sarai Granell Vicente, μια διασώστρια από την Βαλένθια της Ισπανίας, η οποία καλείται να αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια τέλεσης των καθηκόντων της μια σειρά σκληρών προκλήσεων και δυσκολιών.

Δείτε επίσης – Video: Ποδηλάτης κόντρα σε… αυτοκίνητο. Ποιος θα κερδίσει;

Σύμφωνα με το video της Ford, η Sarai άφησε μία σίγουρη θέση εργασίας στο χώρο των πωλήσεων για να κυνηγήσει το όνειρό της: να προσφέρει βοήθεια στους άλλους. Έχοντας συμπληρώσει μόλις τέσσερις μήνες στη νέα της εργασία με εξουθενωτικές 12ωρες νυχτερινές βάρδιες, στο ακόλουθο video θα ανακαλύψουμε ποιο είναι το κίνητρο που τροφοδοτεί το πάθος της Sarai για αυτή τη δύσκολη, απαιτητική αλλά ταυτόχρονα πολύτιμη για το κοινωνικό σύνολο εργασία.

Το πρόγραμμα για τα επόμενα επεισόδια της σειράς “Lifesavers” που θα κάνουν πρεμιέρα στο επίσημο κανάλι της Ford Ευρώπης στο Youtube έχει ως εξής:

Επεισόδιο 2: Διάσωση σε Νερό, Τσεχία -21 Ιουνίου, 2021

Επεισόδιο 3: Διάσωση στο Όρος Derby, Μ. Βρετανία -12 Ιουλίου, 2021

Επεισόδιο 4: Πυροσβεστική Υπηρεσία Μασσαλίας, Γαλλία -2 Αυγούστου, 2021

Επεισόδιο 5: Πυροσβεστική Υπηρεσία, Σλοβενία -23 Αυγούστου, 2021

Επεισόδιο 6: Βαυαρικός Ερυθρός Σταυρός, Γερμανία -Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί αργότερα

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr