Νέα Skoda Octavia: Επίσημα σκίτσα

Η παρουσίαση της νέας Skoda Octavia είναι προ των πυλών και η τσέχικη μάρκα μόλις έδωσε στην δημοσιότητα τα πρώτα επίσημα σκίτσα του νέου μοντέλου.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

H Skoda έδωσε στη δημοσιότητα δύο σκίτσα της νέας Octavia, προκειμένου να πάρουμε μία πρώτη εντύπωση από τη νέα, τέταρτη γενιά νέου μοντέλου της.

Από τα σκίτσα αυτά είναι προφανές ότι η νέα Octavia θα έχει πολύ πιο δυναμικό designe, με πιο αιχμηρές επιφάνειες, αλλά και επιθετικότερο εμπρός και πίσω μέρος.

Σύμφωνα και με δηλώσεις στελεχών της εταιρείας, η νέα Skoda Octavia θα διακρίνεται για την κορυφαία στην κατηγορία της ευρυχωρία, κάτι που κάθε αγοραστής Octavia περιμένει από το μοντέλο.


Τα σκίτσα αφήνουν να διαφανεί ένα liftback αμάξωμα με κουπέ σιλουέτα και ένα ολοκαίνουργιο εμπρός μέρος ενώ πίσω διακρίνονται φωτιστικά σώματα στα οποία ξεχωρίζουν τα γνώριμα στοιχεία σε σχήμα κρυστάλλου, που έχουν χρησιμοποιηθεί και στο design των πιο σύγχρονων μοντέλων της Skoda, όπως τα Kamiq, Scala και Karoq.

Για την ιστορία να πούμε πως η Skoda Octavia είναι ένα μοντέλο με μεγάλη ιστορία, σχεδόν έξι δεκαετιών. Με περισσότερες από 6,5 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως και προφανώς στη νέα γενιά της φιλοδοξεί να αυξήσει το μερίδιό της στην αγορά.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]