Νέα τεχνολογία της BMW για την τελειοποίηση της βαφής

Η εποχή που οι μηχανές θα παίρνουν τις αποφάσεις μέσα στη γραμμή παραγωγής πλησιάζει. Δείτε την τεχνολογία της BMW για την τελειοποίηση της βαφής...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης επιστρατεύει η BMW ώστε να τελειοποιήσει την ποιότητα της βαφής στα αυτοκίνητά της. Σκοπός της είναι να απαλλάξει το χρώμα ακόμα και από τα πολύ μικρά σωματίδια σκόνης που ενδεχομένως να παγιδεύονται στην υγρή βαφή.

Η βαυαρική φίρμα εφαρμόζει πλέον ένα νέο σύστημα, όπου κάθε φρεσκοβαμμένο αμάξωμα περνά από αυτόματη επιθεώρηση επιφάνειας στο βαφείο με την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Τα αποτελέσματα που συλλέγονται χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία μιας βάσης δεδομένων για ανάλυση σωματιδίων σκόνης.

Αυτά τα δεδομένα που συλλέγονται, έρχονται σε αντιπαράθεση με τα επίπεδα σκόνης που ανιχνεύονται από αισθητήρες μέσα στον θάλαμο βαφής. Οι ειδικοί εφαρμόζουν πλέον αλγορίθμους τεχνητής νοημοσύνης για να συγκρίνουν τα δεδομένα και σε πραγματικό χρόνο να προχωρούν σε μικρές αλλαγές που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της βαφής.


Διαβάστε επίσης: Γιατί η Volvo βάζει “κόφτη” σε όλα τα νέα μοντέλα της

Ενδεικτικά, ο αλγόριθμός μπορεί να «αντιλαμβάνεται» ότι τα επίπεδα σκόνης στον θάλαμο έχουν αυξηθεί, λόγω εποχής για παράδειγμα. Έτσι θα είναι σε θέση να επιλέγει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για την αντικατάσταση του φίλτρου. Επιπλέον, θα αντιλαμβάνεται ότι η απόδοση ενός εργαλείου που χρησιμοποιείται στη βαφή έχει μειωθεί και θα «αποκαλύπτει» ότι πρέπει να αντικατασταθεί.

Οι μηχανικοί του τομέα τεχνητής νοημοσύνης της BMW είναι σίγουροι ότι αφού ολοκληρωθεί το πιλοτικό project στο εργοστάσιο του Μονάχου, θα ξεκινήσει η ανάλυση σωματιδίων σκόνης και σε άλλα εργοστάσια.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.