Νέα Υόρκη: Κατέρρευσε κτίριο στάθμευσης, ένας νεκρός! (+video)

Μέρος του κτιρίου στάθμευσης υποχώρησε τραυματίζοντας θανάσιμα έναν άνθρωπο. Δείτε το σχετικό video, οι έρευνες συνεχίζονται...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
πάρκινγκ

Ένας νεκρός, πέντε τραυματίες και αρκετά κατεστραμμένα αυτοκίνητα ήταν ο απολογισμός της συντριβής μέρους ενός κτιρίου στάθμευσης στο Νότιο Μανχάταν. Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί λόγω κινδύνου κατάρρευσης και άλλου τμήματος.

Όπως ανέφερε και ο αξιωματικός της πυροσβεστικής της Νέας Υόρκης σε συνέντευξη που παραχώρησε, υπήρχαν έξι εργαζόμενοι στο κτίριο τη στιγμή της κατάρρευσής του. Οι τέσσερις από αυτούς εισήχθησαν σε νοσοκομείο, βρίσκονται εκτός κινδύνου και η κατάστασή τους είναι σταθερή. Ένας άνθρωπος είναι νεκρός κι ένας άνθρωπος αρνήθηκε να δεχτεί περίθαλψη.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον πιθανό εντοπισμό κάποιου ανθρώπου. Μάλιστα, χρησιμοποιείται ρομποτικό “σκυλί”, αφού οι αρχές δεν ανέπτυξαν σωστικό συνεργείο εντός του κτιρίου. Ο λόγος είναι η πιθανή κατάρρευσή και άλλου τμήματος του χώρου στάθμευσης. Ακολουθεί το σχετικό video από το κανάλι “CBS NEWS”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.