Νέες εκδόσεις Antoine de Saint Exupery από την DS Automobiles

Antoine de Saint Exupery ονομάζονται οι νέες εκδόσεις των μοντέλων της DS που τιμά με αυτό τον τρόπο τα 80 χρόνια από τον θάνατο του Γάλλου συγγραφέα του "Μικρού Πρίγκιπα".

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Antoine de Saint Exupery DA Automobiles 2024

Η DS Automobiles συνεχίζει την παράδοση να παρουσιάζει τις νέες εκδόσεις των μοντέλων της κάθε χρόνο, όπως συμβαίνει στον κόσμο της υψηλής μόδας. Φέτος ο διάσημος Γάλλος συγγραφέας Antoine de Saint Exupery είναι αυτός που εμπνέει τους ανθρώπους της γαλλικής εταιρείας για την παρουσίαση ομώνυμων εκδόσεων για τα DS 3, DS 4 και DS 7.

Διαβάστε επίσης: Το DS3 διαθέσιμο για παραγγελία και ως υβριδικό

Οι ιστορίες του ενέπνευσαν την ομάδα της DS Automobiles και έδωσαν το έναυσμα για τρία μοντέλα με ξεχωριστά χαρακτηριστικά, που συνδέονται με τέσσερα από τα έργα του: Ο Μικρός Πρίγκιπας, Ταχυδρομείο του Νότου, το Κάστρο και η Νυχτερινή Πτήση.


Η συλλογή Antoine de Saint Exupéry, η οποία προσφέρεται στα μοντέλα DS 3, DS 4 και DS 7, εισάγει μια αποκλειστική κοινή “υπογραφή”, στενά συνδεδεμένη με την ιστορία του καλλιτέχνη. Κάθε μοντέλο διατίθεται με ένα νέο ειδικό χρώμα “Night Flight”. Αυτό το περλέ χρώμα δημιουργεί λεπτές χρυσές αντανακλάσεις, όπως ο έναστρος ουρανός την αυγή.

Διαβάστε επίσης – DS Automobiles: Αποκτήστε ένα μοντέλο της με μοναδικά προνόμια

Η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό αναβιώνει τη γλώσσα των αεροπόρων του πρώτου μισού του 20ου αιώνα με ένα ζεστό και ανθεκτικό δέρμα Nappa Criollo Brown, το οποίο απεικονίζει μια μοναδική τεχνογνωσία επεξεργασίας του και τη χρήση πολυτελών υλικών που είναι αγαπητά στην DS Automobiles.

Τα δέρματα συνοδεύονται από μια ολοκαίνουργια τεχνική κεντήματος στο τελείωμα του ταμπλό για να θυμίζει το ίχνος ατμών ενός αεροσκάφους. Διάφορα εσωτερικά και εξωτερικά ένθετα, καθώς και διακοσμητικά στα μαρσπιέ των θυρών, ολοκληρώνουν την υπογραφή της αποκλειστικής συλλογής Antoine de Saint Exupéry.

Αυτές οι πινακίδες περιλαμβάνουν αποσπάσματα και σχέδια, από τα εμπνευσμένα έργα, και την υπογραφή του Antoine de Saint Exupéry. Το σκίτσο του παραπέμπει στην άτρακτο ενός αεροπλάνου. Ο έλικας στη μέση θυμίζει ένα αστέρι που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως οδηγός για τους αεροπόρους και γενικότερα τους ταξιδιώτες.

Στα πλαίσια του εορτασμού του λανσαρίσματος της συγκεκριμένης “Συλλογής”, όπως την ονομάζει η γαλλική εταιρεία, ένα πιστοποιητικό ονομασίας ενός αστεριού θα προσφερθεί στους 80 πρώτους Ευρωπαίους πελάτες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.