Νέες εκδόσεις με πιο πλούσιο εξοπλισμό για τα Audi Q3/Q3 Sportback

Τα Audi Q3 και Q3 Sportback ενισχύουν περισσότερο την εμπορική τους αξία καθώς είναι πλέον διαθέσιμα σε νέες εκδόσεις με αναβαθμισμένο στάνταρ εξοπλισμό.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέες εκδόσεις Audi Q3 με πλουσιότερο στάνταρ εξοπλισμό

Χάρη στην εκτεταμένη γκάμα κινητήρων βενζίνης και diesel, μεταξύ των οποίων και η plug-in υβριδική έκδοση με απόδοση 245 ίππων και ηλεκτρική αυτονομία 51 χιλιομέτρων, τα Audi Q3 και Q3 Sportback προσφέρουν ένα μεγάλο εύρος επιλογών στους ενδιαφερόμενους και αναφορικά με τις εξοπλιστικές τους εκδόσεις.

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Audi Q7 – Η τιμή της diesel έκδοσης των286 ίππων

Τα δύο μοντέλα της γερμανικής εταιρείας χαρακτηρίζονταν πάντα για το καλό επίπεδο του στάνταρ εξοπλισμού τους. Τώρα όμως η ελληνική αντιπροσωπεία της Audi ανακοίνωσε νέες εκδόσεις που αναβαθμίζουν περαιτέρω τον βασικό εξοπλισμό των Audi Q3 και Q3 Sportback.


Μεταξύ των νέων εκδόσεων είναι και οι Q3 Advanced Plus 35 TFSI S tronic, Q3 SB Advanced Plus 35 TFSI S tronic, Q3 SB S line 35 TFSI S tronic και Q3 SB 45 TFSI quattro S tronic, οι οποίες, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν στον στάνταρ εξοπλισμό τους τα εξής:

-Κλείδωμα άνεσης
-Ηλεκτρικό άνοιγμα/ κλείσιμο πόρτας πορτμπαγκάζ
-Υποβοήθηση προβολέων
-Εξωτερικούς καθρέπτες ηλεκτρικά αναδιπλούμενους
-Πακέτο συστημάτων υποβοήθησης με Adaptive Cruise Control, υποβοήθηση στάθμευσης εμπρός-πίσω Audi Parking Aid Plus, υποβοήθηση αλλαγής λωρίδας (Lane change assistant), υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας με ημι-αυτόματη διαχείριση του οχήματος σε περίπτωση έκτακτου περιστατικού, Τraffic jam assist και πακέτο εσωτερικού φωτισμού LED.

Διαβάστε επίσης: Οι πέντε ατμοσφαιρικοί κινητήρες που λατρέψαμε

Η ελληνική αντιπροσωπεία κάνει αναφορά και στην Business Pro 45 TFSI e S tronic του Q3. Πρόκειται για την plug-in υβριδική έκδοση του SUV, που επωφελείται από την απαλλαγή τελών κυκλοφορίας και έχει μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης (τιμή προ φόρων κάτω από 40.000 ευρώ), για την οποία υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα παράδοσης στην Ελλάδα.

Η εν λόγω έκδοση φέρει στον βασικό της εξοπλισμό όλα τα παραπάνω εξοπλιστικά στοιχεία και επιπλέον μεταλλικό χρώμα, επενδύσεις καθισμάτων με δέρμα/δερματίνη,
επένδυση δερματίνης στα υποβραχιόνια των θυρών, πίσω κεντρικό υποβραχιόνιο, πρίζα 12V και δύο USB θύρες φόρτισης για τους πίσω επιβάτες.

Οι τιμές για το Audi Q3 ξεκινούν από τις 35.980 ευρώ και για το Q3 Sportback από τα 42.980 ευρώ, ενώ η τιμή της έκδοσης Q3 Business Pro 45 TFSI e S tronic διαμορφώνεται στις 52.580 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.