Οι λεπτομέρειες των νέων F 900 GS, F 900 GS Adventure και F 800 GS (+video)

Με μεγαλύτερο και ισχυρότερο κινητήρα και πολλές ακόμη σημαντικές αλλαγές η BMW αναβάθμισε τις μεσαίου κυβισμού δικύλινδρες μοτοσικλέτες της σειράς F/GS.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέα BMW F 900 GS/Adventure και F 800 GS
F 900 GS

Με τις ανανεωμένες σε σημαντικό βαθμό F 900 GS, F 900 GS Adventure και F 800 GS, η BMW ενισχύει σημαντικά τη γκάμα των μεσαίων adventure/on-off μοτοσικλετών της προσφέροντας ένα μοντέλο για κάθε ανάγκη και προσανατολισμό.

Διαβάστε επίσης – Η πρώτη ηλεκτρική BMW M3: Πότε έρχεται και ποια θα είναι η ισχύς της!

Και τα τρία μοντέλα των Βαυαρών έχουν αναβαθμιστεί εκτενώς και τώρα προσφέρουν, μεταξύ άλλων, πλουσιότερο στάνταρ εξοπλισμό, μεγαλύτερης χωρητικότητας και ισχυρότερο κινητήρα αλλά και χαμηλότερο βάρος.


Σχεδόν καινούργια μοτοσικλέτα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η F 900 GS που άλλαξε σημαντικά και την εμφάνισή της σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Με βελτιωμένες εκτός δρόμου δυνατότητες και μία δραστική μείωση του βάρους κατά 14 συνολικά κιλά, η adventure μοτοσυκλέτα της BMW έχει εξελιχθεί ώστε να προσφέρει ευρύ φάσμα χρήσης σε κάθε έδαφος.

Διαβάστε επίσης – BMW R 18 The Crown: Το νέο custom για τα 100 χρόνια των Βαυαρών

Στις νέες F 900 GS, F 900 GS Adventure και F 800 GS, ο 2κύλινδρος εν σειρά κινητήρας, που παρουσιάστηκε το 2018 με την F 850, παρουσιάζεται με αυξημένη χωρητικότητα στα 895 κ.εκ. (προηγουμένως 853 κ.εκ.). Με χρονισμό ανάφλεξης 270/450 μοιρών, ο κινητήρας έχει αυξήσει την ισχύ του κατά 10 ίππους σε όλη τη σειρά και αποδίδει 105 ίππους στις F 900 GS και F 900 GS Adventure και 87 ίππους στην ασφάλτινου προσανατολισμού F 800 GS.

Τα νέα μοντέλα GS της σειράς F προσφέρουν στάνταρ τα δύο προγράμματα οδήγησης “Rain” και “Road”. Το δυναμικό σύστημα ελέγχου πρόσφυσης DTC, το βελτιστοποιημένο για στροφές ABS Pro και το δυναμικό φως φρένων είναι επίσης στάνταρ.

Οι νέες F 900 GS, F 900 GS Adventure και F 800 GS έχουν ως βάση ένα ατσάλινο πλαίσιο τύπου γέφυρας το οποίο χρησιμοποιεί τον 2κύλινδρο, εν σειρά κινητήρα ως φέρον τμήμα του. Το πλαστικό ρεζερβουάρ των 14,5 λίτρων της νέας F 900 GS είναι εντελώς νέο και κατά 4,5 κιλά ελαφρύτερο σε σχέση με το ατσάλινο ρεζερβουάρ του προηγούμενου μοντέλου.

Η F 900 GS διαθέτει ένα πλήρως επανασχεδιασμένο πίσω τμήμα που την κάνει να δείχνει ακόμα πιο δυναμική και μειώνει το βάρος της κατά περίπου 2,4 κιλά. Επιπλέον 1,7 κιλά εξοικονομούνται χάρη στο νέο τελικό της Akrapovic, μέρος του στάνταρ εξοπλισμού της F 900 GS, ενώ η εμπρός ανάρτηση σε αυτήν αλλά και την έκδοση Adventure είναι ένα νέο, πλήρως ρυθμιζόμενο, ανεστραμμένο τηλεσκοπικό πιρούνι της Showa.

Οι εκτός δρόμου αρετές της νέας F 900 GS έχουν βελτιωθεί χάρη στο ανανεωμένο εργονομικό “τρίγωνο” που σχηματίζεται από τις αποστάσεις του τιμονιού, της σέλας και των μαρσπιέ. Τα χαμηλότερα μαρσπιέ σε συνδυασμό με την υψηλότερη θέση του τιμονιού και τη νέα σχεδίαση του ρεζερβουάρ παρέχουν καλύτερο έλεγχο στην όρθια οδήγηση σε ανώμαλο έδαφος.

Και τα τρία νέα μοντέλα προσφέρουν ήδη στάνταρ ρυθμιζόμενο επιλογέα ταχυτήτων. Σε συνδυασμό με ένα βελτιστοποιημένο ρουλεμάν και μια νέα κινηματική του μοχλού ταχυτήτων, ήταν επίσης δυνατή η περαιτέρω βελτιστοποίηση της διαδικασίας αλλαγής ταχυτήτων του εξατάχυτου κιβωτίου. Η F 900 GS διαθέτει επίσης έναν νέο πεντάλ φρένου, το οποίο είναι εγκατεστημένο σε υψηλότερη θέση.

Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, ο νέος προβολέας LED της BMW F 900 GS προσφέρει μεγαλύτερη γωνία δέσμης στη μεσαία σκάλα και, συνεπώς, καλύτερο φωτισμό ακριβώς μπροστά από τη μοτοσικλέτα. Η νέα F 900 GS Adventure και η F 800 GS διαθέτουν επίσης στάνταρ προβολείς LED. Επιπλέον, τα φλας και οι ενδεικτικές λυχνίες και των τριών μοντέλων χρησιμοποιούν τεχνολογία LED.

Τα νέα μοντέλα GS της σειράς F διαθέτουν ήδη στάνταρ μια μεγάλη οθόνη TFT 6,5 ιντσών (με δυνατότητα σύνδεσης με smartphone), η οποία είναι πλέον μέρος του στάνταρ εξοπλισμού και της ανανεωμένης F 800 GS και αντικαθιστά τα φυσικά αναλογικά όργανα της απερχόμενης μοτοσυκλέτας. Παράλληλα η νέα BMW F 900 GS φέρει στάνταρ βάση διαμέτρου 12 χλστ., η οποία επιτρέπει την τοποθέτηση μιας action cam ή άλλων ηλεκτρονικών συσκευών.

Νέοι χρωματικοί συνδυασμοί για F 900 GS Adventure/F 800 GS
Η νέα F 900 GS διατίθεται ως βασική έκδοση σε Blackstorm metallic, στην έκδοση Passion σε απλό χρώμα Sao Paulo yellow και στην έκδοση GS Trophy σε απλό χρώμα Lightwhite/Racing Blue metallic.

Η νέα F 900 GS Adventure διατίθεται ως βασική έκδοση σε Blackstorm metallic και ως παραλλαγή Ride Pro σε ματ White Aluminium. Η νέα F 800 GS διατίθεται στη βασική της έκδοση σε απλή βαφή Lightwhite, ως έκδοση Sport σε Racing Blue και ως Triple Black σε Blackstorm metallic.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.