Η πρώτη ηλεκτρική BMW M3: Πότε έρχεται και ποια θα είναι η ισχύς της!

Είναι επίσημο πλέον ότι η ώρα της πρώτης ηλεκτρικής BMW M3 πλησιάζει! Δείτε ποια αναμένεται να είναι η συνδυαστική ισχύς από τους τέσσερις ηλεκτροκινητήρες...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW M3

Μπορεί αυτή τη στιγμή το ισχυρότερο, αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της βαυαρικής εταιρείας να είναι η BMW i7 M70 xDrive των 660 ίππων, αλλά είναι σίγουρο πως κάτι τέτοιο δεν θα ισχύει σε μερικά χρόνια. Αιτία είναι ασφαλώς η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση της BMW M3, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της με τετραψήφια ιπποδύναμη.

Δείτε επίσης: Δοκιμάζουμε την πρώτη αμιγώς ηλεκτρική BMW M των 544 ίππων

Μάλιστα, κάτι τέτοιο δεν αποτελεί πλέον μία απλή φήμη, αφού ακούστηκε από επίσημα χείλη. Η επιβεβαίωση ήρθε από τον επικεφαλής ανάπτυξης προϊόντων της BMW, Frank Weber, ο οποίος ανέφερε ότι μέχρι το 2027 θα έχει λανσαριστεί η αμιγώς ηλεκτρική BMW M3. Όπως ανέφερε, θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα “Neue Klasse” και θα τροφοδοτείται από τέσσερις ηλεκτροκινητήρες που θα αποδίδουν συνδυαστικά 1000 kW, ή για να γίνουμε πιο κατανοητοί… περίπου 1.360 ίππους.

Πέρα από την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, η βαυαρική εταιρεία θα προσφέρει και μία με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Μάλιστα, επιβεβαιώθηκε πως θα τροφοδοτείται από τον εξακύλινδρο S58, μιας και θα γίνουν προσπάθειες ώστε να είναι συμβατός με το νέο, πιο αυστηρό πρότυπο ρύπων Euro 7.

“Μπορώ να εγγυηθώ ότι κάτι δεν θα τα πηγαίνει καλά με τον ήχο, για αυτούς που τον επιθυμούν, αλλά το αυτοκίνητο θα είναι απίστευτο”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής ανάπτυξης προϊόντων της BMW.

Πηγή: www.carsales.com.au

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.