Νέες KTM RC 390 και 125, πιο ετοιμοπόλεμες από ποτέ (+video)

Η αυστριακή εταιρία ανανεώνει πλήρως την γκάμα των μικρών σπορ μοτοσυκλετών της, με στόχο να κυριαρχήσει σε αυτή την κατηγορία κυβισμού.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
KTM RC 390 2021

Έχοντας μαζέψει τρομερή αγωνιστική εμπειρία από τους αγώνες την τελευταία πενταετία αλλά και από το κορυφαίο πρωτάθλημα MotoGP, στο οποίο επίσης αγωνίζεται η KTM προχώρησε σε μια εφ’ όλης της ύλης ανανέωση της σειράς RC, δίνοντας έτσι τα καλύτερα “εργαλεία” σε όσους θέλουν να μετακινούνται καθημερινά με μια “Ready to Race” αυστριακή μοτοσυκλέτα που νιώθει κάτι παραπάνω από άνετα και σε περιβάλλον πίστας.

Διαβάστε επίσης: Τα δέκα παράδοξα των τροχαίων ατυχημάτων με μοτοσυκλέτα

Η πιο εμφανής αλλαγή σε σχέση με τις RC μοτοσυκλέτες που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα είναι το ολοκαίνουριο φέρινγκ με την έμπνευση για τον σχεδιασμό του να έρχεται από τον μαγικό κόσμο του MotoGP. Αυτή είναι η πρώτη με το πράγμα να έχει και συνέχεια σε ακόμη πιο σημαντικούς τομείς.

Οι μοτοσυκλέτες της σειράς RC μπορούν να θεωρηθούν νέα μοντέλα αφού οι άνθρωποι της αυστριακή εταιρίας δεν άφησαν τίποτα ίδιο σε σχέση με της προηγούμενες, εκτός από τους κινητήρες. Νέο πλαίσιο, λοιπόν, νέες ρυθμιζόμενες αναρτήσεις εμπρός και πίσω, νέοι ελαφρύτεροι τροχοί αλλά και νέα φρένα και πίνακας πληροφοριών TFT. Όλες αλλαγές είχαν σαν αποτέλεσμα να μειωθεί το συνολικό βάρος σχεδόν κατά έξι κιλά (!), τη στιγμή που η RC επωφελείται από την τοποθέτηση ABS της Bosch τελευταίας γενιάς με την δυνατότητα απενεργοποίησης της λειτουργίας του στον πίσω τροχό.

Διαβάστε επίσης: Top 5 ταξινομήσεις μοτοσυκλετών τον Ιούλιο στην Ελλάδα

Για τη μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα της σειράς, την RC 390, η μέγιστη απόδοση του υγρόψυκτου μονοκύλινδρου ανέρχεται στους 44 ίππους και τα 37 Nm στις 9.000 και 7.000 σ.α.λ. αντίστοιχα, ενώ το βάρος είναι μόλις 164 κιλά.

Για την RC 125, η οποία αποτελεί και τη βάση της γκάμας η απόδοση ανέρχεται στους 15 ίππος και τα 12 Nm ροπής στις 10.000 και 7.500 σ.α.λ. αντίστοιχα. Το πλαίσιο είναι κοινό και στις δύο περιπτώσεις, όπως και το νέο και μεγαλύτερο ρεζερβουάρ των 13,8 λίτρων αλλά και η αναθεωρημένη εργονομία της θέσης οδήγησης. Να σημειωθεί ότι το μεταξόνιο φτάνει στα 1.343 χλστ., ενώ το ύψος της σέλας στα 824 χλστ. με τις δύο μοτοσυκλέτες της KTM να είναι έτοιμες να προσφέρουν συγκινήσεις εκτός και φυσικά εντός πίστας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.