Νέο Aprilia SXR 50: Το νέο μίνι GT scooter για την πόλη (+τιμή)

Για εκείνους που χρειάζονται περισσότερη προστασία και αποθηκευτικούς χώρους για τους δρόμους της πόλης, η Aprilia μας παρουσιάζει το νέο SXR 50.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέο Aprilia SXR 50 2021

Μια νέα χρηστική και στιλάτη λύση μας προτείνει η Aprilia για τη… ζούγκλα της πόλης στο “πρόσωπο” του νέου SXR 50. Με χαρακτηριστικά GT scooter ενσωματωμένα στη σχεδίαση του, το scooter της ιταλικής εταιρίας φέρνει μια νέα τάση στην κατηγορία σκούτερ 50 κ.εκ., η οποία πλέον, εκτός από τους νεαρούς αναβάτες, απευθύνεται και σε ένα πολύ ευρύτερο, ετερόκλητο κοινό.

Διαβάστε επίσης- Aprilia RSV4/Factory: Ανανεώθηκαν και ήρθαν στην Ελλάδα. Δείτε τιμές

Το Aprilia SXR 50 είναι το πρώτο σκούτερ μικρού κυβισμού που προσφέρει άνεση, λειτουργικότητα και εξοπλισμό που συναντάται στα scooter της κλάσης GT, διατηρώντας αναλλοίωτη την παραδοσιακή ευκολία χρήσης, την ευελιξία και τη μοναδική εμφάνιση των σπορ σκούτερ της Aprilia.

Το SXR 50 είναι εφοδιασμένο με σύγχρονο μονοκύλινδρο, 4-χρονο κινητήρα 50 κ.εκ., ο οποίος καλύπτει τις προδιαγραφές Euro 5 και χαρακτηρίζεται από την αθόρυβη λειτουργία και την ζωηρή του απόδοση στο αστικό περιβάλλον, όπου οι στάσεις και οι εκκινήσεις σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας οχημάτων, είναι συνεχείς.

Διαβάστε επίσης: Η τιμή του Aprilia Tuono 660 στην Ελλάδα

Οι τροχοί των 12 ιντσών που φέρουν φαρδιά ελαστικά διαστάσεων 120/70 συνδυάζουν την ευελιξία με τα υψηλά περιθώρια πρόσφυσης, ενώ κάτω από τη σέλα υπάρχει αρκετός χώρος για ένα κράνος κλειστού τύπου. Παράλληλα, η η GT διαμόρφωση της θέσης οδήγησης προσφέρει αυξημένη προστασία από τα στοιχεία της φύσης χάρη και στη στάνταρ ζελατίνα, ενώ το ψηλά τοποθετημένο τιμόνι αυξάνει τα επίπεδα άνεσης χωρίς να θυσιάζει τον έλεγχο.

Ο κινητήρας είναι εξαιρετικά οικονομικός σε ό,τι αφορά την κατανάλωση καυσίμου, ενώ ο μικρός του κυβισμός καθιστά το SXR 50 προσιτό και σε κατόχους διπλώματος αυτοκινήτου, έπειτα και από τις πρόσφατες αλλαγές στη νομοθεσία.

Το νέο scooter της ιταλικής εταιρίας αναμένεται να είναι σύντομα διαθέσιμο στα σημεία πώλησης Aprilia, με προτεινόμενη τιμή λιανικής, στα 2.070 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.