Νέο Ford Kuga: Το κάνεις Test Drive και το αγοράζεις φθηνότερα

Η Ford παρουσίασε ένα νέο προωθητικό πρόγραμμα για το ολοκαίνουργιο Ford Kuga, το οποίο προβλέπει test drive και έκπτωση.

Βρείτε μας στο

Το νέο Ford Kuga για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ και να δείτε αναλυτικά τις τιμές του, πλέον διατίθεται με νέο προωθητικό πρόγραμμα.

Ο λόγος για το Test Drive Bonus που παρουσίασε η Ford Motor Ελλάς. Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τον Επίσημο Έμπορο Ford της προτίμησής σας, να οδηγήσετε το νέο Kuga και να κερδίσετε επιπλέον όφελος που φτάνει έως και τα 955€.

Το προνόμια δεν σταματούν εδώ, καθώς διατίθενται τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα Ford Finance με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, όπως το σταθερό ονομαστικό επιτόκιο 1%, η ελάχιστη προκαταβολή 40% και η διάρκεια αποπληρωμής από 12 έως 60 μήνες.

Παράδειγμα Χρηματοδότησης
Μοντέλο: Kuga Trend 1.5L 150PS M6
Ανώτατη Λιανική Τιμής Πώλησης: 25.387€
Προκαταβολή 40%: 10.200€
Ποσό χρηματοδότησης: 15.187€
Αριθμός δόσεων: 60
Επιτόκιο 1% (πλέον εισφοράς 0,60% του Ν. 128/1975)
Έξοδα: €280
ΣΕΠΠΕ: 2,4%
Μηνιαία δόση: 263,54€

Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να διαμορφώσετε το δικό σας Ford Kuga εδώ και να κλείσετε το δικό σας test drive εδώ.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr