Νέα γενιά Ford Ranger: Νέο video με λιγότερο καμουφλάζ…

Νέο video δόθηκε στην δημοσιότητα από την Ford Αυστραλίας, στο οποίο παίρνουμε μια... γερή γεύση από το μελλοντικό Ford Ranger. Ας το δούμε.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Ranger

Πριν από μερικές η μέρες είχαμε δει το νέο Ford Ranger γεμάτο καμουφλάζ, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό θέμα εδώ. Πλέον, η Ford έδωσε στην δημοσιότητα ακόμη ένα video, στο οποίο φαίνεται η νέα γενιά του Ranger και πάλι καμουφλαρισμένη, αλλά αυτή την φορά με λιγότερο και συνάμα πιο αποκαλυπτικό καμουφλάζ.

Πλέον, η εμφάνιση του Pick-Up της αμερικάνικης μάρκας, το οποίο είναι φυσικά γνωστό και μη εξαιρετέο και στην χώρα μας, είναι πιο ξεκάθαρη από ποτέ πριν και ειδικά στο πίσω μέρος μπορούμε να διακρίνουμε ακριβώς τις γραμμές του μοντέλου παραγωγής.

Μυστική παραμένει για την ώρα και η γκάμα κινητήρων του νέου Ford Ranger, καθώς επίσης και το αν θα υπάρξει κάποια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Κάπου εδώ, αξίζει να τονίσουμε πως είναι αρκετά πιθανό να δούμε μία Plug-In υβριδική έκδοση του επαγγελματικού μοντέλου, μιας και η Ford έχει αναφέρει στο παρελθόν πως θα υπάρξει μία εξηλεκτρισμένη έκδοση για κάθε επαγγελματικό της όχημα μέχρι το 2024.

Το νέο Ford Ranger θα κατασκευάζεται στα εργοστάσια της Ford σε Ταϊλάνδη και Νότια Αφρική, ενώ η πλατφόρμα του θα δοθεί και στην επόμενη γενιά του Volkswagen Amarok.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr