Νέο Ford Ranger Raptor: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση (+video)

Οι μέρες μετρούν πλέον αντίστροφα για την επίσημη αποκάλυψη του νέου Ford Ranger Raptor, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέο Ford Ranger Raptor αποκάλυψη 2022

Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους της Ford καθώς βρισκόμαστε πλέον προ των πυλών για την αποκάλυψη της κορυφαίας έκδοσης του νέου Ford Ranger. Το Ranger Raptor θα παρουσιαστεί στο παγκόσμιο κοινό στις 09.00 το πρωί της 22ης Φεβρουαρίου.

Διαβάστε επίσης – Ford Mustang: Η επιστροφή στους αγώνες

new500_300x250

Το νέο Ranger Raptor αναμένεται να βρεθεί ένα σκαλί πάνω στον τομέα των επιδόσεων, της τεχνολογίας αλλά και των πρακτικών λύσεων που θα προσφέρει σε σχέση με την τρέχουσα γενιά του δημοφιλούς Pick up της Ford, το οποίο τα πήγε περίφημα και στον εμπορικό στίβο της ευρωπαϊκής ηπείρου.

Νέο Ford Ranger Raptor αποκάλυψη 2022

Εξελιγμένη από την Ford Performance για τους λάτρεις της off-road οδήγησης, το νέο Ranger Raptor έχει σχεδιαστεί υιοθετώντας την πιο έξυπνη τεχνολογία, η οποία ελέγχει τα ta ηλεκτρονικά συστήματα και μηχανικά μέρη του pick up για τη δημιουργία του πιο προηγμένου Ranger στην ιστορία του μοντέλου.

Διαβάστε επίσης – Ford: Πρώτη στα ελαφριά επαγγελματικά στην Ελλάδα το 2021

Η αποκάλυψη θα πραγματοποιηθεί μέσω του καναλιού της Ford Ευρώπης στο Youtube το οποίο είναι φυσικά ανοιχτό στο κοινό και μπορείτε να το βρείτε εδώ. Μέχρι τότε μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τις δυνατότητες του νέου pick up επιδόσεων της Ford από το video που ακολουθεί.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.