Νέο κατάστημα Mazda Autoone στο Μαρούσι

H ελληνική αντιπροσωπεία της Mazda ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας του νέου καταστήματός της στο Μαρούσι με στόχο την εξυπηρέτηση του κοινού των βορείων προαστίων.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mazda Autoone Μαρούσι

Τον Ιούνιο του 2019, η Mazda επέστρεψε εμπορικά στην Ελλάδα μετά από πολυετή απουσία, υπό την αιγίδα του Ομίλου Επιχειρήσεων Συγγελίδη, για να προσφέρει την οδηγική απόλαυση Jinba Ittai στους λάτρεις της Ιαπωνικής σχολής.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο διάδοχος του Mazda MX-5 – Θα εξοπλίζεται με περιστροφικό μοτέρ

Μέχρι σήμερα, η Mazda έχει καταγράψει μια επιτυχημένη πορεία πωλήσεων και συνεχόμενης ανάπτυξης. Ήδη στο πρώτο 10μηνο του 2023 έχουν πουληθεί περισσότερα από 1.100 αυτοκίνητα Mazda στην Ελλάδα, υπερδιπλασιάζοντας τα ποσοστά ανάπτυξης της σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.


Μέχρι σήμερα, αριθμούσε 7 σημεία πώλησης σε όλη της Ελλάδα με παρουσία σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λαμία, Ηράκλειο Κρήτης, Ρέθυμνο και 2 στην Αττική.

Διαβάστε επίσης: Το Mazda3 κλείνει 20 χρόνια από την παρουσίασή του 

Τώρα έρχεται να προστεθεί η έναρξη του νέου καταστήματος της Mazda στο Μαρούσι. Στις εγκαταστάσεις της Autoone, στον αριθμό 30 της Λεωφόρου Κηφισίας, η Mazda βρίσκει το νέο της σπίτι. Όλη η γκάμα αυτοκινήτων Mazda από το θρυλικό roadster MX-5 μέχρι το εμβληματικό SUV της Mazda, το CX-60 Plug in Hybrid, περιμένουν το κοινό των βορείων προαστίων στη Λ. Κηφισίας 30 για να τα οδηγήσει.

Με την έλευση του νέου καταστήματος στη Λ. Κηφισίας 30, η Mazda στην Ελλάδα διαθέτει 8 σημεία πωλήσεων και 17 σημεία εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες της. Όλα τα εξουσιοδοτημένα σημεία sales και after sales στην Ελλάδα μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Κλείστε τώρα το οδηγικό σας ραντεβού με ένα αυτοκίνητο Mazda στη Λ. Κηφισίας 30, Μαρούσι και απολαύστε την μοναδική Jinba Ittai οδηγική εμπειρία που προσφέρουν τα μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.