Νέο Opel Astra: Οι δοκιμές του λίγο πριν την παρουσίαση

Λίγες εβδομάδες πριν από την αποκάλυψη της 11 γενιάς του Opel Astra η γερμανική εταιρία μας δίνει μια εικόνα από το τελικό στάδιο των δοκιμών του.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέο Opel Astra δοκιμές εξέλιξης

Στα τελικά στάδια βρίσκεται η εξέλιξη του νέου Opel Astra, σύμφωνα με τους Γερμανούς, η οποία βρίσκεται παράλληλα εντός του χρονοδιαγράμματος που έχουν θέσει.

Το νέο μικρομεσαίο της Opel έχει ξεκινήσει τη διαδικασία τελικών δοκιμών, βέλτιστων ρυθμίσεων και αξιολόγησης σε πραγματικές συνθήκες μπαίνοντας στην τελική δύσκολη ευθεία μιας πράξης που ξεκίνησε τον περασμένο χειμώνα με την αρχική σχεδίαση του Astra.

Οι μηχανικοί της Opel έφεραν τα πρωτότυπα και τα οχήματα εξέλιξης στο μακρινό βορρά προκειμένου να δοκιμάσουν το νέο μοντέλο στους παγωμένους δρόμους και στον παγερό αέρα της Σουηδικής Λαπωνίας. Πιο κοντά στην πατρίδα τους τη Γερμανία, έχουν δοκιμαστεί στις πίστες του Κέντρου Δοκιμών του Dudenhofen, ενώ πιο πρόσφατα, υποβλήθηκαν σε δοκιμές αξιολόγησης σε δημόσιους δρόμους στην περιοχή Rhine-Main, συνοδεία εκπροσώπων της ανώτερης ηγεσίας. Παράλληλα, το νέο Astra έκανε τις τελικές δοκιμές του στο εργαστήριο ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας EMC (Electro-Magnetic Compatibility) στο Rüsselsheim πριν λάβει έγκριση τύπου για την εμπορική σταδιοδρομία του.


“Το απαιτητικό πρόγραμμα δοκιμών του νέου Astra προχωρά εξαιρετικά καλά” σχολιάζει η Mariella Vogler, αρχιμηχανικός του Astra. “Η ομάδα εξέλιξης, η οποία μάλιστα περιλαμβάνει περισσότερες γυναίκες μηχανικούς από ποτέ, έχει δημιουργήσει μία ασυμβίβαστη ‘”cool” νέα γενιά Astra που θα ενθουσιάσει τους πελάτες μας.”

Χειμερινές δοκιμές: Υψηλή άνεση και ασφάλεια υπό όλες τις συνθήκες
Χειμώνας 2020-2021 στη Σουηδία. Σε χαμηλές θερμοκρασίες που έφταναν τους -30o C, οι ειδικοί πλαισίου έκαναν επαναλαμβανόμενους γύρους στις ολισθηρές επιφάνειες ειδικά διαμορφωμένων διαδρομών, βελτιστοποιώντας συνεχώς τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου ευστάθειας, ελκτικής πρόσφυσης και αντιμπλοκαρίσματος τροχών. Στόχος, το νέο Astra να συμπεριφέρεται πάντα με ασφάλεια και συνέπεια, ανεξάρτητα από την επιφάνεια στην οποία κινείται, στον πάγο, τη λάσπη, τη βρεγμένη ή στεγνή άσφαλτο.

“Κατά τη διάρκεια της εξέλιξης διασφαλίσαμε ότι η νέα γενιά Astra για μία ακόμη φορά θα προσφέρει σε οδηγούς και επιβάτες άφθονη οδηγική απόλαυση και άνεση” δήλωσε ο επικεφαλής δυναμικής συμπεριφοράς οχήματος της Opel, Andreas Holl. “Από τη μία πλευρά, η προηγμένη και δυναμική μας σχεδίαση διασφαλίζει ότι οι επιβαίνοντες στο όχημα θα νιώθουν πάντα ασφαλείς ακόμα και στις υψηλές ταχύτητες στον αυτοκινητόδρομο. Από την άλλη, προσφέρει άφθονη άνεση – ακόμα και σε κακοσυντηρημένο οδόστρωμα – για μία ξεκούραστη οδηγική εμπειρία.”

Κατά την παραμονή τους στη Λαπωνία φέτος, οι ειδικοί πλαισίου της Opel συνοδεύονταν από τους συναδέρφους τους στον τομέα “HVAC” (θέρμανση, εξαερισμός και κλιματισμός). Ένας από τους στόχους της ομάδας HVAC ήταν να επιτύχουν τη γρήγορη θέρμανση της καμπίνας επιβατών. Γι’ αυτό, μελέτησαν την αποβολή θερμότητας από τον κινητήρα του νέου Astra, τη ροή του ψυκτικού υγρού, την απόδοση του σώματος του καλοριφέρ και τη ροή αέρα του ανεμιστήρα, καθώς και το θερμαινόμενο τιμόνι και τη θέρμανση των εμπρός και πίσω καθισμάτων.

Η απόδοση της θέρμανσης προσδιορίζεται επακριβώς με κανόνες και ακόμα πιο αυστηρά εσωτερικά πρότυπα ασφάλειας, σύμφωνα με τα οποία το παρμπρίζ και τα πλαϊνά παράθυρα ενός Opel που έχουν παγώσει πρέπει να ξεπαγώνουν και να ξεθαμπώνουν στο μικρότερο δυνατό χρόνο, προς όφελος της ορατότητας και της ασφάλειας του οδηγού.

Επιπλέον, καθώς η επόμενη γενιά Astra ως plug-in hybrid μοντέλο θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη συνέχιση του εξηλεκτρισμού της προϊοντικής γκάμας της Opel, οι μηχανικοί παρακολούθησαν με προσοχή τους χρόνους προθέρμανσης της μπαταρίας ιόντων λιθίου, για να βεβαιωθούν ότι η απόδοση των κυψελών πληροί τα πρότυπα της εμπειρίας ηλεκτροκίνησης ακόμα και σε ψυχρό καιρό.

Κέντρο Δοκιμών Dudenhofen: Μέσα και έξω από τις πίστες δοκιμών
Διαφορετικές παράμετροι αξιολογούνται στο Κέντρο Δοκιμών του Dudenhofen στη Γερμανία. Μηχανικοί από το κέντρο αριστείας για τα αυτοματοποιημένα συστήματα υποβοήθησης “ADAS” (Automated Driver Assistance Systems) στο Rüsselsheim χρησιμοποίησαν την οβάλ πίστα υψηλών ταχυτήτων και τη διάταξη της μεγάλης ευθείας για να ρυθμίσουν τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού του νέου Astra – από το Adaptive Cruise Control και Emergency Braking, μέχρι το Forward Collision Alert και Rear Cross Traffic Assist.

Τα αυτοκίνητα προ-παραγωγής που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτές τις δοκιμές έπρεπε επίσης να ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις της μεγάλης ευθείας του Dudenhofen. Εδώ, όπως όλα τα μοντέλα Opel, η επόμενη γενιά Astra έπρεπε να αποδείξει την αξιοπιστία της στην Autobahn, δηλαδή να παραμένει το όχημα ελεγχόμενο σε ταχύτητες πολύ πάνω από 140 km/h και σταθερό σε απότομο φρενάρισμα. Οδηγώντας σε υψηλές ταχύτητες στο οβάλ τμήμα, οι μηχανικοί της Opel είχαν επίσης την ευκαιρία να αξιολογήσουν εξαρτήματα όπως το καπό και οι υαλοκαθαριστήρες. Σε καμία περίπτωση δεν είναι αποδεκτοί κραδασμοί ή ενοχλητικοί θόρυβοι.

Το νέο Astra συνέχισε με άλλες δοκιμασίες, όπως διασχίζοντας κοιλότητες με νερό σε διάφορα ύψη με ελάχιστο τα 250 χλστ. Παρότι δημιουργείται μεγάλο κύμα νερού μπροστά από το αυτοκίνητο δοκιμών αυτό δεν πρέπει να εισέρχεται στο εσωτερικό – το κινητήριο σύνολο, το ηλεκτρικό σύστημα και το κάθε εξάρτημα κάτω από το καπό πρέπει να παραμένουν απολύτως προστατευμένα, σύμφωνα με τη γερμανική εταιρία.

Μετά τις δοκιμές στο οβάλ τμήμα υψηλών ταχυτήτων, στο σιρκουί ελέγχου οδικής συμπεριφοράς και στη διάσχιση νερού, οι μηχανικοί της Opel έφεραν τα οχήματα δοκιμών στον κλιματικό θάλαμο του Dudenhofen. Αυτή η εγκατάσταση περιβαλλοντικών δοκιμών προορίζεται για την αξιολόγηση της λειτουργικότητας των οχημάτων, των υποσυστημάτων και των εξαρτημάτων σε ακραίες συνθήκες. Για την επόμενη γενιά Astra, ο κλιματικός θάλαμος δημιουργήθηκε για να δοκιμαστεί η στεγανοποίηση (τσιμούχες) του οχήματος από τη σκόνη και την άμμο.

Εκτός από τον κλιματικό θάλαμο, η Opel φέρνει τα αυτοκίνητα δοκιμών σε μία κλιματική αεροδυναμική σήραγγα προκειμένου να αξιολογηθεί η απόδοση του νέου Astra σε ποικίλες συνθήκες λειτουργίας. Για παράδειγμα, η κλιματική αεροδυναμική σήραγγα προσομοίωνε οδήγηση σε μποτιλιαρίσματα, ανηφόρες και κατηφόρες, για να δοκιμαστεί η ψύξη των φρένων. Οι μηχανικοί μπόρεσαν να διαπιστώσουν εάν ο στροβιλισμός του χιονιού στο εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου μπορούσε να μπλοκάρει τις εισαγωγές αέρα.

Αξιολόγηση γύρω από την έδρα της Opel
Η Opel αναφέρει πως οι δοκιμές αξιολόγησης πραγματοποιούνται με πρωτότυπα και αυτοκίνητα εξέλιξης σε διάφορα στάδια της εξέλιξης ενός νέου μοντέλου. Αυτές προορίζονται για την επαλήθευση των συστημάτων και υποσυστημάτων και την επικύρωση της τελικής τους ενσωμάτωσης στο όχημα. Καθώς η εξέλιξη πλησιάζει στα τελευταία στάδια, μία πολυσυλλεκτική ομάδα μηχανικών και τεχνικών πλαισιώνεται από μέλη της ανώτερης ηγεσίας όπως το αφεντικό των Γερμανών, ο CEO της Opel, Michael Lohscheller.

Οι πιο πρόσφατες δοκιμές αξιολόγησης του νέου Astra πραγματοποιήθηκαν τον Ιούνιο σε δημόσιους δρόμους στην περιοχή Rhine-Main γύρω από την έδρα της Opel στο Rüsselsheim.

Ηλεκτρομαγνητική θωράκιση: Προϋπόθεση για έγκριση τύπου
Ενώ κάποια από τα πρωτότυπα εξέλιξης και τα αυτοκίνητα προ-παραγωγής δοκιμάζονται στο μακρινό βορρά, στο Dudenhofen και τους δημόσιους δρόμους εντός και εκτός Γερμανίας, κάποια άλλα υπόκεινται σε εντατικές δοκιμές σε test rigs και εργαστήρια στο Rüsselsheim. Η Ηλεκτρομαγνητική Συμβατότητα – Electro-magnetic compatibility (EMC), για παράδειγμα, δοκιμάζεται σε όλη τη διάρκεια της εξέλιξης. Επιπλέον, κανένα αυτοκίνητο δεν μπορεί να πωλείται στην Ευρώπη αν δεν περάσει τις δοκιμές EMC κατά τη διάρκεια της διαδικασίας έγκρισης τύπου. Οι δοκιμές EMC διασφαλίζουν ότι τα ηλεκτρονικά συστήματα ενός αυτοκινήτου είναι απρόσβλητα από παρεμβολές.

Ο ομάδα της Opel δοκίμασε τη θωράκιση του νέου Astra στις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές σε ένα ειδικά κατασκευασμένο εργαστήριο EMC στο Rüsselsheim. Ενώ το αυτοκίνητο δοκιμών εκτίθεται σε παρεμβολές που εκπέμπονται σε μεγάλο εύρος συχνοτήτων, ειδικά υλικά στους τοίχους απορροφούν την ακτινοβολία ώστε να μην αντανακλάται στον θάλαμο. Επομένως, οι μηχανικοί αποκτούν καθαρά, αξιόπιστα δεδομένα. Το νέο μοντέλο παίρνει το “πράσινο φως” και τελικά λαμβάνει την έγκριση τύπου όταν όλα του τα συστήματα έχουν αποδείξει ότι είναι απρόσβλητα σε ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.