Νέο παγκόσμιο ρεκόρ χαμηλής κατανάλωσης για μέσο σταθερής τροχιάς (+video)

Αν είστε και εσείς από εκείνους που προσέχουν πόσο καίει η... λάμπα, τότε αυτό το νέο παγκόσμιο ρεκόρ χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος σας ενδιαφέρει.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
urbanloop παγκόσμιο ρεκόρ 2021

Εννέα σχολές, 3 ερευνητικά εργαστήρια, ένα ινστιτούτο και 100 μαθητές βρίσκονται πίσω από το πολύ ενδιαφέρον project “Urbanloop”, ένα project που ξεκίνησε το 2017 με στόχο τη δημιουργία ενός νέου τρόπου βιώσιμης αστικής μετακίνησης με μέσα σταθερής τροχιάς. Το Urbanloop ξεκίνησε το 2017 με μπάτζετ μόλις 500.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Σε εξέλιξη ηλεκτρικός κινητήρας που δεν φέρει μαγνήτες!

Η μικρή και ελαφριά αυτόνομη κάψουλα του Urbanloop project κινείται πάνω σε ράγες και μπορεί να μεταφέρει έως και δύο άτομα, με τον διαθέσιμο χώρο της να είναι συμβατός και με αναπηρικά αμαξίδια. Στις 28 Μαΐου, στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του project στο Nancy της Γαλλίας, η εν λόγω κάψουλα πέτυχε νέο παγκόσμιο ρεκόρ χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος, μόλις 0,05 kWh/χιλιόμετρο με μέγιστη ταχύτητα κίνησης τα 52 χλμ./ώρα.

Σύμφωνα με το Urbanloop οι νέες αυτές κάψουλες που χρησιμοποιούν τις δικές τους ράγες, άρα και το δικό τους μέρος του δρόμου, μπορούν να επιφέρουν σημαντική μείωση στο καθημερινό χρόνο που ξοδεύουν οι επιβάτες τους, έως και μισή ώρα σε σύγκριση με άλλα μέσα μεταφοράς, με τη μέγιστη ταχύτητα κίνησης τους να φτάνει στα 60 χλμ./ώρα. Οι εν λόγω κάψουλες δεν δημιουργούν παράλληλα πρόβλημα στους υπόλοιπους χρήστες των δρόμων, παίζοντας και τον ρόλο της αποσυμφόρησης.

Διαβάστε επίσης – BMW: Προχωρά η εξέλιξη για το ηλεκτρικό μοντέλο με κυψέλες υδρογόνου

Το project θα δοκιμαστεί περαιτέρω στο Nancy όπου θα “τρέξει” σε περιοχές-κλειδιά, ενώ σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα αναμένεται να παρουσιαστεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 που θα πραγματοποιηθούν στο Παρίσι, όταν και θα έχει “ωριμάσει” αρκετά.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr