Νέο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής – “Στολίδι” της Αττική (+drone video)

Ένα υπερσύγχρονο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής άνοιξε τις πύλες του στην Αττική! Δείτε που βρίσκεται, αλλά και πως φαίνεται από ψηλά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής

Με τον καλύτερο τρόπο επέλεξε ο Δήμος Γλυφάδας να αξιοποιήσει ένα οικοδομικό τετράγωνο. Πλέον, στην Αττική άνοιξε τις πύλες του ένα υπερσύγχρονο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, ώστε να παιδιά να διδαχθούν βιωματικά την ασφαλή οδηγική συμπεριφορά.

Το αναξιοποίητο οικοδομικό τετράγωνο που περικλειόταν από τις οδούς Επαμεινώνδα, Ηφαίστου, Δημελά και Ποσειδώνος, πλέον είναι ένα πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής που περιλαμβάνει φωτεινούς σηματοδότες και τα βασικά σήματα της Τροχαίας. Άνοιξε τις πύλες του το περασμένο Σάββατο και περί τα τέλη Μαΐου θα αρχίσουν τα μαθήματα.

Ακολουθεί μέρος της επίσημης ανακοίνωση του Δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου: “Βάλτε ζώνη στο παιδικό αυτοκίνητο – ή κράνος στο ποδήλατο και στο πατίνι – προσέξτε τις διαβάσεις, τα φανάρια και τα σήματα και ξεκινάμε! Σας καλωσορίζουμε στο ολοκαίνουργιο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στη Γλυφάδα μας, όχι σε μια γωνιά της πόλης μας, αλλά σε ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο (Επαμεινώνδα-Ηφαίστου-Δημελά-Ποσειδώνος). Ξεκινά τη λειτουργία του ένας οργανωμένος χώρος, που φτιάξαμε από το μηδέν και απαντάει σε ένα βασικό ερώτημα και αγωνία πολλών γονιών: Πού θα κάνει το παιδί μου ποδήλατο ή πατίνι με ασφάλεια; Πού θα παίξει με ασφάλεια με το παιδικό αυτοκινητάκι; Πώς μπορεί να μάθει από μικρή ηλικία σωστή και ασφαλή οδηγική συμπεριφορά και κυκλοφοριακή αγωγή; Η απάντηση βρίσκεται στο νέο μας πάρκο, που βλέπετε στις φωτογραφίες”.


Ακολουθεί video-πτήση πάνω πάνω από το νέο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής από το κανάλι “Drone Views”.

Πηγή: glyfada.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.