Νέο Peugeot 208: Αυτό το τριήμερο έχεις ραντεβού μαζί του

Από αυτή την Παρασκευή έως και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, η Peugeot ανοίγει τις εκθέσεις της για το νέο Peugeot 208 και όχι μόνο.

Βρείτε μας στο

Η Peugeot, με αφορμή το λανσάρισμα του νέου Peugeot 208, διοργανώνει από την Παρασκευή 13 μέχρι και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου “OPEN WEEKEND” σε όλο το δίκτυο των Επίσημων Διανομέων της ανά την Ελλάδα.

Με το “PEUGEOT OPEN WEEKEND” το νέο Peugeot 208 θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις εκθέσεις, ώστε να έχει το κοινό τη δυνατότητα να το γνωρίσει και να το οδηγήσει.

Δες εδώ την παρουσίαση του Κώστα Στεφανή για το Peugeot 208

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ γιατί στις εκθέσεις της Peugeot πανελλαδικά θα βρίσκονται προς πώληση όλα τα μοντέλα της μάρκας σε μοναδικές προσφορές!

Όσοι λοιπόν θέλετε να γνωρίσετε από κοντά το νέο Peugeot 208 δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε μία από τις εκθέσεις της.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr