Ο Κώστας μας παρουσιάζει σε video το νέο Peugeot 208

Δείτε το τηλεοπτικό video που ετοίμασε ο Κώστας Στεφανής και η ομάδα του TractioN για το νέο Peugeot 208 και μάθετε τα πάντα για αυτό.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Εντελώς νέα, εντυπωσιακή εμφάνιση με μυώδη χαρακτήρα και στοιχεία που θυμίζουν concept car, χαρακτηρίζει το νέο Peugeot 208. Στο μπροστινό μέρος η μάσκα έχει μεγαλώσει και κατεβαίνει πολύ χαμηλά δίνοντας δυναμικό χαρακτήρα αλλά και καλύτερη ψύξη στον κινητήρα.

Τα φώτα είναι LED και κρατούν πρωταγωνιστικό ρόλο με σχήμα τριπλής λεπίδας, όπως και στο πίσω εντυπωσιακό μέρος του αυτοκινήτου με μια μαύρη λωρίδα να ενώνει τα φώτα μεταξύ τους όπως και στο 508. Τον σπορ-αθλητικό χαρακτήρα του Peugeot 208 συμπληρώνουν τα μαύρα πλαστικά φρύδια που τονίζουν τα φτερά.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το εσωτερικό του αυτοκινήτου με το αναβαθμισμένο 3D i-Cockpit αλλά και το 3D head-up σε όσες εκδόσεις προβλέπεται. Στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας υπάρχει έγχρωμη οθόνη 5,7 ή 10 ιντσών ανάλογα με την έκδοση.


Το νέο Peugeot 208 είναι κατά 30 κιλά ελαφρύτερο από το προηγούμενο μοντέλο με καλύτερη αεροδυναμική, μειωμένη αντίσταση κύλισης και βελτιωμένη ηχομόνωση και θερμομόνωση.

Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις τιμές του νέου Peugeot 208 στην χώρα μας

Πάμε όμως να δούμε τι έχει να μας πει ο Κώστας Στεφανής για το συμβατικό Peugeot 208 αλλά και την ηλεκτρική εκδοχή του, στο video που ετοίμασε για το τηλεοπτικό TractioN.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.