Νέο Piaggio Beverly 400 hpe με σημαντικό όφελος

Με σημαντικό όφελος μπορεί πλέον να αποκτήσει κανείς το νέο Piaggio Beverly 400, με την προσφορά της αντιπροσωπείας να διαρκεί για περιορισμένο διάστημα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Piaggio Beverly 400 hpe προσφορά αντιπροσωπείας 2022

Το νέο Piaggio Beverly συνεχίζει στην επιτυχημένη εμπορική πορεία του προκατόχου του αποτελώντας ως σειρά, το best seller scooter της ελληνικής αγοράς.

Με μεγαλύτερο και ισχυρότερο κινητήρα από το 300, το Beverly 400 hpe δίνει τη δυνατότητα στον αναβάτη του να κινηθεί με ακόμη μεγαλύτερη άνεση στο περιαστικό περιβάλλον αλλά και να βγει και εκτός των τειχών της πόλης για μικρά ή μεγαλύτερα ταξίδια.

Διαβάστε επίσης: Το KTM 790 Duke επιστρέφει στην παραγωγή


Με τη ζελατίνα να ανήκει στον στάνταρ εξοπλισμό το Beverly 400 hpe προσφέρει προστασία στον αναβάτη του που θυμίζει GT scooter, ενώ οι μεγάλοι τροχοί του προσφέρουν σταθερότητα στις μικρές ή μεγαλύτερες ταχύτητες, με το traction control και το ABS να ανήκουν στον στάνταρ εξοπλισμό του.

Ο σύγχρονος κινητήρας αποδίδει 35,4 ίππους στις 7.500 στροφές, με τη μέγιστη ροπή να αγγίζει τα 37,7 Nm στις 5.500 στροφές, που σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης, μεταφράζονται σε επιδόσεις που επιτρέπουν την άνεση στο ταξίδι ακόμη και με δεύτερο άτομο στη σέλα.

Για την άνεση αλλά και το κράτημα που προσφέρει το scooter της ιταλικής εταιρείας φροντίζει το νέο σύστημα αναρτήσεων με πιρούνι και αμορτισέρ από την ιαπωνική Showa. Στον στάνταρ εξοπλισμό του Beverly 400 hpe ανήκουν επίσης τα full LED φώτα εμπρός και πίσω, το σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, η πλήρως ψηφιακή LCD οθόνη οργάνων των 5,5 ιντσών και το σύστημα συνδεσιμότητας Piagio Mia, για σύνδεση smartphone μέσω Bluetooth.

Διαβάστε επίσης – Εξωτικές superbikes: Μοτοσικλέτες παραγωγής που κατασκευάστηκαν για τους αγώνες

Το Beverly 400 είναι διαθέσιμο στα σημεία πώλησης της Piaggio με έκπτωση 500 ευρώ και τιμή προσφοράς στα 5.990 ευρώ έναντι 6.490 ευρώ της αρχικής του τιμής και στα 6.090 ευρώ έναντι 6.590 ευρώ για την έκδοση S. Η προσφορά της ελληνικής αντιπροσωπείας ισχύει έως και 31 Μαΐου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.