Νέο πρόγραμμα Volkswagen Deals με όφελος έως 7.000 ευρώ

Η Kosmocar - Volkswagen παρουσιάζει τα "Volkswagen Deals" για τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της, τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε με όφελος έως 7.000 ευρώ.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Volkswagen Deals με όφελος 7.000 ευρώ 2024

Ειδικότερα με το πρόγραμμα “Volkswagen Deals“, η ελληνική αντιπροσωπεία δίνει την ευκαιρία στο κοινό να αποκτήσει άμεσα ένα Polo, ένα Golf, ένα Taigo ή ένα
T-Roc, συμπεριλαμβανομένου και του Cabriolet, ή ένα ηλεκτρικό Volkswagen από την πλήρη γκάμα ID. με όφελος που μπορεί να φτάσει έως και τα 7.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα το νέο C-SUV της Volkswagen -Τιμή εκκίνησης τα 34.300 ευρώ

Ενδεικτικά, το Volkswagen Polo μπορεί να αποκτηθεί με όφελος 1.500 ευρώ, ενώ για το Golf το όφελος φτάνει τα 2.000 ευρώ. Παράλληλα ο T-Cross μπορεί να γίνει δικό σας με όφελος έως 1.500 ευρώ, ενώ το μικρό SUV Taigo είναι άμεσα διαθέσιμο με όφελος έως 2.500 ευρώ.


Για το compact SUV T-Roc το όφελος των Volkswagen Deals φτάνει έως και τα 3.000 ευρώ και ανεβαίνει στα 4.500 ευρώ για το Tiguan στην έκδοση R-Line με τους 150 ίππους και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG.

Διαβάστε επίσης: Ο όμιλος που σαρώνει στη Γηραιά Ήπειρο – Ένας στους τέσσερεις Ευρωπαίους αγοράζει…

Για τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της οικογένειας ID. το όφελος για τους ενδιαφερόμενους ξεκινά από τα 4.700 ευρώ και φτάνει έως και τα 7.000 ευρώ.

Από τα “Volkswagen Deals” εξαιρούνται μόνο το νέο T-Cross και το νέο Tiguan και οι τιμές των ετοιμοπαράδοτων μοντέλων ξεκινούν από τα 20.850 ευρώ, ενώ τα άμεσα διαθέσιμα αυτοκίνητα συνοδεύονται από τέσσερα χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.