Ο όμιλος που “σαρώνει” στη Γηραιά Ήπειρο – Ένας στους τέσσερις Ευρωπαίους αγοράζει…

Τον Ιανουάριο κατέγραψε αύξηση κατά 8,1% και εννοείται πως είναι στην κορυφή των πωλήσεων. Δείτε τον όμιλο που "παίζει" χωρίς αντίπαλο στην Ευρώπη...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Volkswagen

Μπορεί η ευρωπαϊκή αγορά να ανέδειξε ένα μοντέλο της Tesla ως το πιο επιτυχημένο εμπορικά για την περασμένη χρονιά, αλλά η δυναμική του VW Group είναι δεδομένη! Μάλιστα, τα στοιχεία του πρώτου μήνα του 2024 δείχνουν μία αύξηση κατά 8,1% συγκριτικά με τον Ιανουάριο του 2023. Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι… ένας στους τέσσερις Ευρωπαίους επέλεξε μοντέλο του VW Group. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τα στοιχεία!

Δείτε επίσης: Για πρώτη φορά εκτός τριάδας το Toyota Corolla – Τα μοντέλα που το “εκτόπισαν”

Όπως αναφέρει ο πίνακας που δημοσίευσε ο οργανισμός ACEA, τον περασμένο Ιανουάριο το VW Group πούλησε συνολικά 258.402 αυτοκίνητα, δεσμεύοντας το 25,4% του συνόλου της αγοράς. “Πρωταγωνίστρια” αυτής της επιτυχίας ήταν ασφαλώς η Volkswagen, η οποία κατέγραψε 95.498 πωλήσεις, τιμή που την καθιστά πρώτη μάρκα στη συγκεκριμένη αγορά.


Από τις υπόλοιπες μάρκες του ομίλου, στην δεύτερη θέση βρέθηκε η Skoda με 59.000 ταξινομήσεις και μία εντυπωσιακή αύξηση κατά 15,2% συγκριτικά με τον Ιανουάριο του 2023. Πίσω της βρέθηκε η Audi με 53.065 ταξινομήσεις και επίσης μία αξιοσημείωτη αύξηση κατά 10%. Θετική ήταν και η εικόνα της Seat, αλλά και της Cupra, με την τελευταία σχεδόν να διπλασιάζει τις ταξινομήσεις της (+79,4%).

Πίσω από το VW Group ακολουθεί ο όμιλος Stellantis με 183.120 ταξινομήσεις τον Ιανουάριο, ενώ η τριάδα ολοκληρώνεται με το Renault Group (92.935 ταξινομήσεις). Στην τέταρτη θέση βρίσκεται το Hyundai Group και στην πέμπτη το Toyota Group.

Πηγή: ACEA

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.