Νέο ρεκόρ Guinness – Με νταλίκα στις δύο ρόδες για 10 μέτρα (+video)

Κατάφερε να διαχειριστεί με "μαεστρία" το ψηλό κέντρο βάρους και... με την τρίτη τα κατάφερε! Δείτε το νέο ρεκόρ Guinness με νταλίκα στις δύο ρόδες.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ρεκόρ Guinness

Ακούγεται ακατόρθωτο ακόμα και με ένα αυτοκίνητο, ωστόσο στο video που ακολουθεί θα δούμε ένα απίστευτο ρεκόρ με νταλίκα που μπήκε στο βιβλίο Guinness. O Ιταλός κασκαντέρ, Marco Davide Giony, κατάφερε να σηκώσει την νταλίκα του (εννοείται χωρίς φορτίο) στους δύο τροχούς και να διανύσει μία αρκετά μεγάλη απόσταση.

Δείτε επίσης: Παγκόσμιο ρεκόρ στον βυθό της θάλασσας με Toyota Land Cruiser του 1978 (+video)

Όπως θα δείτε και στο video που δημοσιεύθηκε στο επίσημο κανάλι του “Guinness World Records”, χρειάστηκε να γίνουν μερικές αποτυχημένες προσπάθειες, μιας και το πέρασμα ήταν στενό. Πιο συγκεκριμένα, στόχος του οδηγού ήταν να περάσει από διάδρομο πλάτους περίπου τεσσάρων μέτρων.


Εν τέλει, κατάφερε να σηκώσει το ογκώδες όχημα, να περάσει χωρίς να ακουμπήσει εμπόδια διανύοντας 10 μέτρα και στη συνέχεια να “προσγειωθεί” με τους τέσσερις τροχούς στο έδαφος. Το video που ακολουθεί είναι εντυπωσιακό, ειδικά στα πλάνα που είναι εμφανείς οι παραμορφώσεις που δέχονται τα ελαστικά που βρίσκονται στο έδαφος.

Μπορείτε να μεταφερθείτε στο στιγμιότυπο 1.05 για να δείτε κατευθείαν την τρίτη, επιτυχημένη προσπάθεια του οδηγού.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.