Νέο ρεκόρ ηλεκτρικού οχήματος: 0-100 χλμ./ώρα σε 1,416 δλ. (+video)

Το ηλεκτρικό μονοθέσιο που δημιούργησαν φοιτητές βρίσκεται πλέον στο βιβλίο Γκίνες με ρεκόρ επιτάχυνσης. Δείτε την απίστευτη επίδοσή του...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ηλεκτρικό μονοθέσιο

Κανένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα παρόμοια επίδοση. Το μονοθέσιο που βλέπετε δεν ανήκει σε κάποια εταιρεία, αλλά στην φοιτητική ομάδα “GreenTeam” του πανεπιστημίου της Στουτγάρδης. Πλέον, βρίσκεται στο βιβλίο Γκίνες αφού πέτυχε την καλύτερη επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα που έχει καταγραφεί ποτέ.

Ονομάζεται E0711-11 EVO και η επίδοση που έγραψε ιστορία είναι τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 1,416 δευτερόλεπτα. Για να επιτευχθεί κάτι τόσο ακατόρθωτο, έπρεπε το βάρος να διατηρηθεί σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Έτσι, περιορίστηκε στα μόλις 145 κιλά με εκτεταμένη χρήση υλικών, όπως carbon. Δεδομένου ότι η συνδυαστική ισχύς των δύο κινητήρων αγγίζει τους 241 ίππους, επιτυγχάνεται μία ειδική ισχύς της τάξης των 1,6 ίππων ανά κιλό. Άκρως εντυπωσιακή τιμή!

Πέρα από την κορυφαία επίδοση σε 0-100 χλμ./ώρα, εντυπωσιακή είναι και η επιτάχυνση που ασκείται στον οδηγό με την μέγιστη τιμή της να αγγίζει τα 2,5 G, όταν για παράδειγμα ένα μονοθέσιο της Formula 1 αναπτύσσει περίπου 2 G. Η κίνηση περνά και στους τέσσερις τροχούς για να μεγιστοποιείται η πρόσφυση.

Πριν πάμε στο video, αξίζει να αναφέρουμε ότι την τροφοδοσία των ηλεκτροκινητήρων αναλαμβάνει μία μικρή μπαταρία για τα δεδομένα της αυτοκίνησης με χωρητικότητα μόλις 7,67 kWh.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.