Νέο ρεκόρ: Πόσο πουλήθηκε αυτή η Ferrari F40;

Αυτή η Ferrari F40 ξεπέρασε τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις των ειδικών και κατέγραψε νέο ρεκόρ στην ευρωπαϊκή αγορά. Δείτε πόσο πουλήθηκε!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Έχει περάσει μικρό διάστημα από τότε που σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με την δημοπρασία μίας δημοφιλούς Ferrari F40. Εν τέλει, το ιταλικό supercar όχι απλά πουλήθηκε έναντι υπέρογκου ποσού, αλλά κατάφερε να καταγράψει και νέο ρεκόρ. Πλέον είναι η ακριβότερη που έχει πουληθεί ποτέ στην ευρωπαϊκή αγορά.

Διαβάστε επίσης: Το σχήμα της θρυλικής Ferrari 250 GTO δεν ανήκει πλέον στη Ferrari!

Όπως μπορείτε να δείτε στην επίσημη αγγελία, η μπλε Ιταλίδα πουλήθηκε έναντι του ποσού των 1.000.500 Λιρών Αγγλίας, δηλαδή 1.172.000 ευρώ. Αυτή η τιμή ήταν αρκετή ώστε να καταστήσει την συγκεκριμένη ως την ακριβότερη Ferrari F40 στην αγορά της Ευρώπης και της Μεγάλης Βρετανίας. Μάλιστα, το τελικό ποσό κατάφερε να ξεπεράσει κάθε προσδοκία των εκτιμητών, οι οποίοι είχαν αναφέρει πως η τελική τιμή θα διαμορφωθεί στο εύρος 850.000 – 1.050.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αγοράστηκε ως καινούριο τον Ιούλιο του 1989 σε αντιπροσωπεία της Γενεύης. Έκτοτε, μεταβιβάστηκε σε αρκετούς ιδιοκτήτες και από το 2015 ανήκει στον Sam Moores, ο οποίος εργάζεται ως φωτογράφος και δραστηριοποιείται έντονα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Instagram και στο youtube. Όπως είναι λογικό, λοιπόν, η συγκεκριμένη Ferrari με το ψευδώνυμο “F40BLU” έχει ποζάρει αμέτρητες φορές στον φακό και έχει λάβει την δημοσιότητα που της αρμόζει.

Σήμερα έχει διανύσει 25.984 χλμ. και η κατάστασή της είναι εξαιρετική. Σύμφωνα με την επίσημη αγγελία, οι δεξαμενές καυσίμου είναι λειτουργικές μέχρι το 2024 (υπενθυμίζουμε ότι στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο χρήζουν αντικατάστασης κάθε 10 χρόνια).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.