Νέο Renault Megane E-Tech Electric: Το πέρασμα στη νέα, ηλεκτρική εποχή (+video)

Το νέο Renault Megane αλλάζει τα δεδομένα και σύμφωνα με τη γαλλική μάρκα ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της. Ας μάθουμε τα πάντα για αυτό.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέο Renault Megane E-Tech Electric

Το πρώτο Renault Megane παρουσιάστηκε το 1996 και αποδείχτηκε σωτήριο για την γαλλική μάρκα, καθώς η επιτυχημένη εμπορική του πορεία έβαλε ζεστό χρήμα στα ταμεία της. Πλέον το Renault Megane επιστρέφει ως το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της νέας εποχής της γαλλικής μάρκας, της Generation 2.0 όπως την ονομάζει. Το νέο, ηλεκτρικό Megane σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου, στο βιβλίο ηλεκτρικής ιστορίας που ξεκίνησε 10 χρόνια πριν και πλέον κάνει πράξη την εποχή Renaulution!

Φυσικά, όπως φαίνεται και από τις εικόνες αλλά και από το video της παρουσίασής του που μπορείτε να δείτε πιο κάτω, το αυτοκίνητο δεν έχει καμία σχέση με το Renault Megane που ξέρουμε. Το μήκος του είναι 4,21 μέτρα, το μεταξόνιό του 2,7 μέτρα και βασίζεται στη νέα πλατφόρμα CMF-EV. Η μπαταρία του είναι εξαιρετικά λεπτή, καθώς δεν ξεπερνά τα 110 χλστ. (ζυγίζει 395 κιλά) και έτσι επέτρεψε στους σχεδιαστές να αλλάξουν τις αναλογίες του αυτοκινήτου, αλλά και να μεγιστοποιήσουν τον χώρο στο εσωτερικό. Παράλληλα, έχει χαμηλώσει αισθητά και το κέντρο βάρους του αυτοκινήτου (σύμφωνα με τους Γάλλους η μπαταρία είναι 40% μικρότερη από την μπαταρία του Zoe και είναι η πιο λεπτή αυτή την στιγμή στην αγορά).

Το νέο Renault Megane E-Tech Electric έχει να επιδείξει μία σειρά αισθητικά στοιχεία τα οποία προέρχονται από πρωτότυπα μοντέλα, που έχει παρουσιάσει κατά καιρούς η γαλλική μάρκα, ενώ στο εσωτερικό του διαθέτει δύο οθόνες 12,3 και 12 ιντσών, ανάλυσης 1920×720 και 1.250×1262 pixels αντίστοιχα.

Όσον αφορά τον κινητήρα, το ηλεκτρικό μοτέρ αποδίδει 218 ίππους (160 kW) και 300 Nm ροπής, ενώ διαθέτει τέσσερα επίπεδα αναγεννητικής πέδησης. Ο κινητήρας είναι μικρός σε διαστάσεις και ζυγίζει μόλις 145 κιλά. Μάλιστα θα υπάρχει και έκδοση με 130 ίππους (96 kW) και 250 Nm ροπής. Το ηλεκτρικό Renault Megane στην ισχυρή του έκδοση χρειάζεται 7,4 δλ. για να πραγματοποιήσει το 0-100 χλμ./ώρα.

Όσον αφορά τις μπαταρίες του τώρα, το Renault Megane θα έχει δύο εκδόσεις με χωρητικότητα 40 και 60 kWh. Η πρώτη θα έχει αυτονομία 300 χλμ. και η δεύτερη 470 χλμ. (σύμφωνα πάντα με μετρήσεις WLTP).

Το ολοκαίνουργιο Mégane E-Tech Electric διατίθεται με πολλαπλές λύσεις φόρτισης και είναι συμβατό με όλες τις υποδομές φόρτισης εναλλασσόμενου ρεύματος: Εσωτερική πρίζα 10A/2.3kW (μονοφασική). Green’up Socket 16A/3.7kW (μονοφασικό). Wallbox 32A/7.4kW (μονοφασικό). Δημόσιος σταθμός φόρτισης 16A/11kW (μονοφασικός). Δημόσιος σταθμός φόρτισης 32A/22kW (τριφασικός). Ανάλογα με την έκδοση, μπορεί επίσης να είναι συμβατό με φορτιστές DC έως 130kW (συνδυασμένες πρίζες), όπως σταθμοί γρήγορης φόρτισης σε αυτοκινητόδρομους.

Οι χρόνοι φόρτισης έχουν ως εξής:

  • Έως 400 χλμ. μικτής οδήγησης ανακτήθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας (8 ώρες) με ένα wallbox 7,4kW
  • Έως 160 χλμ. αστικής οδήγησης ανακτήθηκαν σε 1 ώρα, με δημόσιο σταθμό φόρτισης 22kW
  • Έως και 200 χλμ. οδήγησης στον αυτοκινητόδρομο ανακτήθηκαν σε 30 λεπτά με έναν σταθμό γρήγορης φόρτισης 130kW
  • Έως 300 χλμ. κατά WLTP ανακτήθηκαν σε 30 λεπτά με έναν σταθμό γρήγορης φόρτισης 130kW

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr