Νέο Toyota C-HR

Η Toyota παρουσίασε και επισήμως την ανανεωμένη έκδοση του C-HR, το οποίο έχει να επιδείξει αισθητικές και εξοπλιστικές αλλαγές και νέα υβριδική έκδοση.

Βρείτε μας στο

Η Toyota αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για την ανανέωση του C-HR, την δοκιμή του οποίου μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Πλέον, το SUV της ιαπωνικής μάρκας, τρία χρόνια σχεδόν μετά το λανσάρισμά του, έχει να επιδείξει αλλαγές στην εμφάνισή του, στον εξοπλισμό του αλλά και στις εκδόσεις του.

Αισθητικά, το ανανεωμένο Toyota C-HR έχει να επιδείξει αλλαγές στις… λεπτομέρειες καθώς η κουπέ “αρχιτεκτονική” του αμαξώματός του παραμένει ίδια. Στο εμπρός μέρος έχει ανασχεδιαστεί ελαφρώς η μάσκα και ο προφυλακτήρας, ενώ τα κάτοπτρα των LED φώτων είναι ανασχεδιασμένα, τόσο εμπρός όσο και πίσω. Στο πίσω μέρος ανασχεδιασμένος είναι και ο προφυλακτήρας, ενώ υπάρχει και αεροτομή σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα.

Στο εσωτερικό του, το ανανεωμένο Toyota C-HR έχει καλύτερο infotainment πλέον συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto, ενώ η ιαπωνική μάρκα κάνει λόγο και για βελτιωμένη ηχομόνωση σε όλες τις εκδόσεις του μοντέλου.

Όσον αφορά τώρα τις εκδόσεις του, πλέον εκτός από την υβριδική έκδοση με τον 1.8 λτ. με τους 122 ίππους (που σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Toyota είναι αναβαθμισμένη), θα υπάρχει και η επίσης υβριδική, δίλιτρη έκδοση με 184 ίππους και εκπομπές CΟ2 στα 118 γρ./χλμ.

Η ανανεωμένη έκδοση του Toyota C-HR αναμένεται στην χώρα μας στο τέλος του έτους, ενώ αν και δεν αναφέρεται κάτι στο δελτίο τύπου της μάρκας για την έκδοση με τον 1.2 Turbo βενζινοκινητήρα, θεωρούμε πως θα συνεχίσει κανονικά την διάθεσή του στην χώρα μας.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr