Το αυτοκίνητο που έχει ζάντες με κεντρικό μπουλόνι!

Έξτρα αγωνιστική αύρα στα υψηλών επιδόσεων αυτοκίνητα δρόμου της βάζει η συγκεκριμένη μάρκα χάρη στην προσθήκη ζαντών με κεντρικό μπουλόνι!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέοι τροχοί BMW M Performance Parts 2023

Τα retrofit προϊόντα από το πρόγραμμα BMW M Performance Parts όχι μόνο βελτιώνουν τα μοντέλα των Βαυαρών BMW, αλλά καταφέρνουν να προσδώσουν και αυτή την πολυπόθητη αύρα μηχανοκίνητου αθλητισμού που αποζητούν όλοι οι γνήσιοι petrolheads.

Διαβάστε επίσης: Στο σφυρί πανέμορφη BMW M3 με χειροκίνητο σασμάν και σπάνιο χρώμα

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τεχνολογίας που μεταφέρεται απευθείας από τις πίστες στο δρόμο είναι οι σφυρήλατοι τροχοί με κεντρικό μπουλόνι, οι οποίοι διατίθενται για επιλεγμένα αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων.


Με βελτιστοποιημένο βάρος, σπορ σχεδιασμό και τεχνολογία προσαρμοσμένη από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, οι τροχοί με κεντρικό μπουλόνι συνδέονται απευθείας με το ρουλεμάν τονίζοντας τον υψηλών επιδόσεων χαρακτήρα των οχημάτων που εξοπλίζουν.

Διαβάστε επίσης: Η BMW Σειρά 7 θα οδηγείται σύντομα χωρίς χέρια

Στην περίπτωση της ειδικής έκδοσης BMW 3.0 CSL, που παρουσιάστηκε με την ευκαιρία της 50ής επετείου της BMW M και πωλείται σε περιορισμένη έκδοση 50 αντιτύπων, αποτελούν μέρος της ειδικά προσαρμοσμένης τεχνολογίας πλαισίου υψηλών επιδόσεων για χρήση σε πίστα.

Επί του παρόντος, οι τροχοί BMW M Performance με κεντρικό μπουλόνι προσφέρονται στο πρόγραμμα Γνήσιων Αξεσουάρ BMW για τη M2 καθώς και για όλες τις εκδόσεις των M3 Sedan, M4 Coupe και M4 Cabrio.

Οι τροχοί με κεντρικό μπουλόνι αναπτύχθηκαν για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς επιτρέπουν τις πολύ γρήγορες αλλαγές τους και, κατά συνέπεια, σύντομα pit stop. Αντί των συνηθισμένων πέντε μπουλονιών, κάθε τροχός συνδέεται με την πλήμνη του με ένα μόνο κεντρικό μπουλόνι.

Η εξαιρετικά σταθερή σύνδεση εξασφαλίζεται κατά την τοποθέτηση τους με την εφαρμογή ροπής που φτάνει τα 930 Nm. Αυτή η τεχνολογία όχι μόνο προδίδει ξεκάθαρα το αγωνιστικό DNA κατά την αλλαγή των τροχών, αλλά μειώνει επίσης τις περιστρεφόμενες μάζες και βελτιστοποιεί την αποκλειστική εμφάνιση μέσω ενός διακριτικού σχεδιασμού στην περιοχή της πλήμνης.

Οι τροχοί M Performance με κεντρικό μπουλόνι για τα μοντέλα M2, M3 και M4 προσφέρονται ως στάνταρ σετ με διαφορετική διάμετρο εμπρός και πίσω – και συγκεκριμένα στις 19 ίντσες για τον εμπρός άξονα και στις 20 για τον πίσω.

Οι ελαφριές σφυρήλατες ζάντες με ακτίνες σε σχέδιο σχήματος Y και ματ χρώμα Jet Black, φέρουν την επιγραφή M Performance και συνδυάζονται με ελαστικά διαστάσεων 275/35 και 285/30 ZR20 για τον εμπρός και τον πίσω άξονα αντίστοιχα

Όπως οι τροχοί με κεντρικό μπουλόνι, έτσι και τα υπόλοιπα προϊόντα του προγράμματος BMW M Performance Parts βασίζονται στην τεχνογνωσία και την εμπειρία πέντε και πλέον δεκαετιών της BMW M στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.