Νοσταλγία: Αχρησιμοποίητα Ford του ’80 σε εγκαταλελειμμένη αντιπροσωπεία (+video)

Η αντιπροσωπεία Ford έκλεισε για πάντα την δεκαετία του '80, στο εσωτερικό της όμως υπάρχουν ακόμα αυτοκίνητα με μονοψήφιο αριθμό χιλιομέτρων!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
αντιπροσωπεία Ford

Το θέαμα του να συναντάς παλιά αυτοκίνητα που βρίσκονται σε κατάσταση καινούριου δημιουργεί πάντα μία νοσταλγία. Αυτό συμβαίνει και στην προκειμένη περίπτωση, μιας και στο video θα δούμε μία αντιπροσωπεία Ford που έκλεισε πριν από πολλά χρόνια. Ωστόσο τα παλιά Ford “στέκουν” αγέρωχα στο εσωτερικό της.

Δείτε επίσης: Εκατοντάδες ολοκαίνουρια BMW και MINI παρατημένα εδώ και χρόνια (+video) 

Το συγκεκριμένο μέρος εντοπίστηκε από Youtubers που εδρεύουν στη Μεγάλη Βρετανία, οι οποίοι χωρίς δεύτερη σκέψη ξεκίνησαν ένα road-trip ώστε να δουν από κοντά τη συμβαίνει. Κάπως έτσι, βρέθηκαν στο Ingolstadt της Γερμανίας και μας μεταφέρουν εικόνες από τα παρατημένα μοντέλα της Ford.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κατέγραψαν, ο ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας πέθανε και η αντιπροσωπεία έμεινε στο έλεος του χρόνου. Μία γρήγορη ξενάγηση αρκεί για να διαπιστώσει κανείς πως τα αυτοκίνητα παραμένουν σε “παρθένα” κατάσταση. Μάλιστα, ο βιντεογράφος έκανε και ζουμ στο κοντέρ ενός εκ των αυτοκινήτων (στιγμιότυπο 4’10”) και αναγράφονταν μόλις 4 χιλιόμετρα. Επιπλέον, αξίζει να αναφέρουμε ότι τα αυτοκίνητα δείχνουν να φαίνονται σε πολύ καλή κατάσταση, μιας και βρίσκονταν πάντα σε κλειστό χώρο.

Ανάμεσά τους θα δούμε ένα κόκκινο Ford Sierra 1.6, ένα Mk2 Ford Fiesta S και ένα μπλε Ford Sierra wagon. Λίγο πιο δίπλα υπάρχει και ένα Orion. Σίγουρα εκεί μέσα δεν θα συναντήσετε θρυλικά μοντέλα της Ford, ωστόσο σίγουρα πολλοί θα θέλουν να αποκτήσουν ένα “ολοκαίνουριο” Ford της δεκαετίας του ’80. Ας ελπίσουμε μία μέρα όλα αυτά τα αυτοκίνητα να κυκλοφορούν στους δρόμους!

Πηγή: thedrive.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.