Νοσταλγία: Πωλητήριο σε ένα “σαν” καινούργιο Citroen Saxo VTR

Για 20 ολόκληρα χρόνια, αυτό το Citroen Saxo VTR ανήκε σε μία και μοναδική ιδιοκτήτρια. Έχει διανύσει μόλις 13.000 χλμ. και η τιμή του... τρομάζει!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Citroen Saxo VTR

Το Citroen Saxo είναι ένα αυτοκίνητο που αγαπήθηκε ιδιαίτερα στην χώρα μας. Ειδικότερα, οι νεότεροι οδηγοί λάτρεψαν γρήγορες εκδόσεις, όπως το VTS. Σήμερα, το να βρει κανείς ένα γνήσιο Saxo σε άριστη κατάσταση (τα περισσότερα “κακοποιήθηκαν” πολύ) και με ελάχιστα χιλιόμετρα είναι σχεδόν αδύνατο. Αυτός είναι και ο λόγος που η τιμή του εικονιζόμενου Citroen Saxo VTR έχει ξεφύγει για τα καλά και αγγίζει επίπεδα ενός σύγχρονου supermini.

Σύμφωνα με την επίσημη αγγελία, βγήκε από το εργοστάσιο το 2003 και είναι βαμμένο με το ίδιο εργοστασιακό Arctic Steel Silver Metallic. Μέχρι σήμερα, ανήκε σε μία και μοναδική ιδιοκτήτρια, η οποία διένυσε πίσω από το τιμόνι του μόλις 8.000 μίλια, δηλαδή κάτι λιγότερο από 13.000 χλμ. Το Citroen Saxo VTR παραμένει σε πλήρως εργοστασιακή κατάσταση, ενώ γνήσιες είναι ακόμα και οι ζάντες αλουμινίου του. Το ίδιο σκηνικό επικρατεί και στο εσωτερικό, το οποίο μόνο αυτοκίνητο 20ετίας δεν θυμίζει.

Κάτω από το καπό του βρίσκεται ένας τετρακύλινδρος, ατμοσφαιρικός κινητήρας χωρητικότητας 1,6 λτ. Αποδίδει 100 ίππους, τιμή που σε καμία περίπτωση δεν ενθουσιάζει στις μέρες μας, αλλά τα μόλις 920 κιλά προσφέρουν εξαιρετικές για την εποχή επιδόσεις. Ενδεικτικά, τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε μόλις 9,1 δλ. και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 195 χλμ./ώρα.


Για το τέλος αφήσαμε την τιμή αυτού του εξαιρετικού Citroen Saxo VTR, η οποία σίγουρα θα ξενίσει σε πολλούς. Όπως μπορείτε να δείτε και στην επίσημη ιστοσελίδα, το κόστος απόκτησης αγγίζει τις 13.994 λίρες, ποσό που ισοδυναμεί με περίπου 16.000 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.