Ντεμπούτο για το νέο αγωνιστικό Nissan Z GT4 (+video)

Με την "υπογραφή" της Nismo το Nissan Z GT4 είναι πλέον γεγονός αλλά και έτοιμο για να εκπροσωπήσει την ιαπωνική εταιρεία στις πίστες όλου του κόσμου.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέο αγωνιστικό Nissan Z GT4 2022

Βασισμένη στη νέα γενιά του Nissan Z, η αγωνιστική έκδοση GT4 του ιαπωνικού coupe έχει τροποποιηθεί κατάλληλα για τις αυστηρές απαιτήσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ήρθε για να δώσει συνέχεια στην αγωνιστική παράδοση των Ιαπώνων.

Διαβάστε επίσης – Nissan: Με νέα τεχνολογία που καταπολεμά του ιούς

Για τη δημιουργία του αγωνιστικού Z GT4 η γνωστή Nismo, το αγωνιστικό χέρι της ιαπωνικής εταιρείας και θυγατρική της Nissan Motorsports & Customizing Co., Ltd. (NMC) προχώρησε σε βελτιώσεις σε όλα τα απαραίτητα σημεία ξεκινώντας από τον VR30DDTT κινητήρα. Τις κατάλληλες τροποποιήσεις δέχτηκαν φυσικά το πλαίσιο και η ανάρτηση του ιαπωνικού coupe, ενώ εξέλιξη είχαμε και για την αεροδυναμική απόδοση του αμαξώματος, η οποία και βελτιώθηκε σύμφωνα με τις αγωνιστικές προδιαγραφές.

Το Nissan Z GT4 αναπτύχθηκε στις μηχανολογικές εγκαταστάσεις της NISMO με τους Ιάπωνες να περνούν εκατοντάδες ώρες σε περιβάλλον πίστας, ενώ ως όχημα δοκιμών συμμετείχε και στον 24ωρο αγώνα αντοχής του Fuji τον περασμένο Ιούνιο, καθώς και σε πρόσθετες εκδηλώσεις της σειράς Super Taikyu στο Motegi και άλλου.

Διαβάστε επίσης: Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι το επόμενο Nissan GT-R

“Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός για τη Nissan είναι μια έκφραση του πάθους και της ασυναγώνιστης τεχνογνωσίας μας. Το Nissan Z συνεχίζει να διατηρεί τη θέση του ως ένα μοναδικό σπορ αυτοκίνητο που συναρπάζει τους οδηγούς με τη δυναμική του οδήγηση και το ευέλικτο σύστημα μετάδοσης κίνησης”, δήλωσε ο γενικός διευθυντής επιχειρήσεων της Nissan, Ashwani Gupta και πρόσθεσε: “Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό το Nissan Z της κατηγορίας GT4, θα είναι έτοιμο να γράψει άλλο ένα κεφάλαιο στην αγωνιστική κληρονομιά των 50 και πλέον χρόνων του Nissan Z.”

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.