Ντεμπούτο για το νέο χρώμα της Mazda στην Ευρώπη

Αξιοποιώντας την τεχνολογία βαφής Takuminuri η Mazda παρουσίασε το νέο λευκό χρώμα Rhodium White Premium, το οποίο κάνει ντεμπούτο με το νέο CX-60.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mazda CX-60 νέο χρώμα 2022

Η Mazda θεωρεί ότι η βαφή είναι ένα καθοριστικό κομμάτι της σχεδίασης, καθώς έρχεται να δώσει σχήμα σε ένα όχημα. Για αυτό, η ιαπωνική εταιρεία εστιάζει τις προσπάθειες της στην ανάπτυξη αποχρώσεων που τονίζουν μια δυναμική και λεπτή έκφραση μέσω της σχεδίασης Kodo. Σε αυτές συγκαταλέγεται και το νέο χρώμα Rhodium White Premium, ένα αγνό λευκό χρώμα, εμπνευσμένο από την ιαπωνική αισθητική που προορίζεται κυρίως για τα μεγάλα μοντέλα της όπως το νέο CX-60.

Διαβάστε επίσης – Mazda MX-5: Με Kinematic Posture Control, πιο fun και σταθερό

Το νέο χρώμα συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη χρήση των πόρων και στη μείωση των εκπομπών CO2 κατά τη διαδικασία παραγωγής με τη Mazda να χρησιμοποιεί μόνο μόνο τρεις στρώσεις: μια καθαρή, μια ανακλαστική και μια έγχρωμη.

Η έγχρωμη στρώση παρέχει μια πρόσφατα αναπτυγμένη λευκή χρωστική ουσία, η οποία αποδίδει ένα μεταξένιο απαλό, λεπτόκοκκο λευκό χρώμα. Ως τυπική πρακτική με τις λευκές βαφές, το υπόστρωμα τείνει να φαίνεται πιο ανοιχτό και το επικάλυμμα πιο διαφανές σε σχέση με άλλους τόνους. Ωστόσο, το Rhodium White Premium χρησιμοποιεί μια νέα χρωστική ουσία, χάρη στην οποία η Mazda κατάφερε να μειώσει το πάχος της διαφανούς στρώσης έως και 30%.

Διαβάστε επίσης – Video Mazda: Η ιταλική επιρροή στη σχεδίαση των μοντέλων της

Η Mazda χρησιμοποιεί μια μέθοδο κατά την οποία το χρώμα που περιέχει εξαιρετικά λεπτές νιφάδες αλουμινίου υψηλής φωτεινότητας εφαρμόζεται σχολαστικά, προκειμένου να επιτευχθεί ομοιόμορφο πάχος, το οποίο στη συνέχεια συρρικνώνεται σημαντικά σε όγκο κατά τη διαδικασία στεγνώματος για το ανακλαστικό στρώμα. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά λεπτό ανακλαστικό στρώμα περίπου 0,5 microns ή περίπου 7% του πάχους ενός τυπικού ανακλαστικού στρώματος.

Επιπλέον, η ιαπωνική εταιρεία μπόρεσε να επιτύχει ένα φινίρισμα «βαμμένο στο χέρι», με τις νιφάδες αλουμινίου να ευθυγραμμίζονται ομαλά σε τακτά χρονικά διαστήματα στο ανακλαστικό στρώμα. Ολόκληρη η επιφάνεια λάμπει όταν εκτίθεται στο φως και εμφανίζει μια ρεαλιστική μεταλλική υφή. Οι μεμονωμένες νιφάδες αλουμινίου κατανέμονται ομοιόμορφα και παράλληλα με τους κυματισμούς της επιφάνειας του αμαξώματος, παράγοντας μια γυαλιστερή και σκιασμένη εμφάνιση όταν την αγγίζει το φως παρά τη φωτεινότητα του Rhodium White Premium.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.