Ντοκιμαντέρ: Όλη η εξέλιξη της Porsche 911 σε ένα video

Η Porsche 911 είναι ένα αυτοκίνητο με φανατικό κοινό. Σε αυτό το video θα δούμε πως εξελίσσεται και ελέγχεται πριν βγει στην παραγωγή...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ένα από τα πιο διαχρονικά αυτοκίνητα στην ιστορία, η Porsche 911, βρίσκεται πλέον στην 8η γενιά με την κωδική ονομασία 992. Σε αυτό το video θα δούμε τη διαδικασία εξέλιξής της μέχρι τελικά να φτάσει στη γραμμή παραγωγής.

Στο ντοκιμαντέρ διάρκειας 90 λεπτών θα δείτε κάθε στάδιο της ανάπτυξης. Ξεκινάει με την εσωτερική σχεδίαση και τον έλεγχο της εργονομίας. Πάνω σε μία Porsche 911, κατασκευασμένη από πηλό, οι μηχανικοί κάνουν μικροαλλαγές μέχρι να καταλήξουν στο τελικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Τα μυστικά του κινητήρα της 911 Turbo S (+video)

Στη συνέχεια, το ντοκιμαντέρ μας αποκαλύπτει πως γίνονται οι μελέτες πάνω στον κινητήρα. Η λειτουργία του ελέγχεται τόσο σε ειδικούς πάγκους δυναμομέτρησης, όσο και σε πραγματικές συνθήκες.

Ασφαλώς οι δοκιμές δεν τελειώνουν εκεί, απαιτούνται αμέτρητες ώρες και πολλά χιλιόμετρα ώστε να ρυθμιστεί κάθε σύστημα, όπως η ανάρτηση και το σύστημα διεύθυνσης. Εννοείται πως από τη διαδικασία του ελέγχου δεν απουσιάζει η επίσκεψη στην πίστα του Nurburgring. Εκεί θα αποκαλυφθεί που είναι ευάλωτη η Porsche 911 όταν τίθεται υπό πίεση. Εννοείται ότι η τελευταία στάση δεν είναι άλλη από την κυκλική πίστα «Narbo Ring».

Video: Τα highlights της νέας Porsche 911 Turbo S

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι η κορυφαία μέχρι στιγμής έκδοση της τωρινής Porsche 911 είναι η Turbo S. Εξοπλίζεται με έναν εξακύλινδρο, επίπεδο, twin-turbo κινητήρα χωρητικότητας 3,8 λίτρων κινητήρα. H ισχύς αγγίζει του 650 ίππους, ενώ η μέγιστη τιμή της ροπής φτάνει τα 800 Nm.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.