Ο 5λιτρος V8 της Koenigsegg Jesko στον πάγκο δυναμομέτρησης – Δυναμώστε τον ήχο! (+video)

Με πίεση υπερπλήρωσης στα 2,2 bar και μέγιστη ισχύ 1.600 ίππων! Ο κινητήρας της Koenigsegg Jesko στον πάγκο δυναμομέτρησης...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Koenigsegg Jesko

Στην εποχή του downsizing και του εξηλεκτρισμού κινητήρων, σπάνια συναντάμε μηχανολογικά “θηρία” σαν το συγκεκριμένο. Μέσα από ένα video που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της στο Youtube, η σουηδική εταιρεία του Christian Von Koenigsegg μας δίνει την ευκαιρία να δούμε την αίθουσα εξέλιξης και να ακούσουμε το 5λιτρο μοτέρ της Koenigsegg Jesko!

H Koenigsegg Jesko ονομάστηκε έτσι προς τιμήν του Jesko von Koenigsegg, πατέρα του ιδρυτή της εταιρείας, Christian. Έχοντας μεγάλη παράδοση στην κατασκευή κινητήρων, η Koenigsegg έκανε ξανά το… θαύμα της. Το Jesko εξοπλίζεται με νέο 5λιτρο V8 κινητήρα, ο οποίος λειτουργεί με δύο τούρμπο.

Η ισχύς του φτάνει στους 1280 ίππους με πίεση 1,7 bar και βενζίνη 95 οκτανίων, ενώ μπορεί να αυξηθεί στους 1600 ίππους, όταν η πίεση αυξηθεί στα 2,2 bar και χρησιμοποιηθεί βιοκαύσιμο E85. Με όριο στροφών στις 8500 και ροπή μεταξύ 1000 και 1500 Nm, ανάλογα με το καύσιμο που χρησιμοποιείται, είναι φανερό πως το Jesko εκτινάσσει τις επιδόσεις του σε άλλα επίπεδα.


Η μετάδοση της κίνησης γίνεται μέσω ενός πρωτοποριακού 9τάχυτου κιβωτίου ταχυτήτων, το οποίο αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου από την Koenigsegg. Το κιβώτιο LST (Light Speed Transmission) έχει βάρος μόλις 90 κιλών και αποτελεί, σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, τη μεγαλύτερη εξέλιξη στον τομέα των κιβωτίων, μετά την εμφάνιση του διπλού συμπλέκτη.

Ακολουθεί το σχετικό video και από το στιγμιότυπο 18.00 θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε αυτό το μοναδικό δημιούργημα να “σκαρφαλώνει” μέχρι τις περίπου 8.000 σ.α.λ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.