Ο Chris Harris πίσω από το τιμόνι της Lancia Delta Integrale του Carlos Sainz (+video)

Δυναμώστε τον ήχο! Αυτή η Lancia Delta Integrale είναι η τελευταία εργοστασιακή που κατάφερε να κερδίσει αγώνα του WRC...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lancia

Έχει το χάρισμα να μας μεταφέρει το “συναίσθημα” που δημιουργείται πίσω από το τιμόνι θρυλικών αυτοκινήτων. Αυτή τη φορά, ο δημοφιλής Chris Harris οδήγησε μία όχι και τόσο “συνηθισμένη” Lancia Delta Integrale. Πρόκειται για την τελευταία εργοστασιακή Lancia Delta Integrale που κέρδισε ποτέ ράλι, με θρύλους όπως ο Carlos Sainz πίσω από το τιμόνι της.

Διαβάστε επίσης: Jigger-Στεφανής – Μια… γρήγορη ιστορία, με τη Lancia Delta Integrale (+video)

Πρόκειται για το αυτοκίνητο το οποίο έχοντας στο τιμόνι του τον Carlos Sainz κέρδισε το 1993 το Formula Rallye Oviedo (ERC). Αυτή ήταν και η μοναδική νίκη εκείνη την χρονιά για τον Sainz. Μια χρονιά που και ο ίδιος θα ήθελε να ξεχάσει, καθώς πήγε με προσδοκίες στη Lancia, αφήνοντας την Toyota, αλλά τελικά δεν είδε ποτέ τα αποτελέσματα που θα περίμενε.


Φυσικά για την ιστορία να θυμίσουμε πως συνολικά σε τέσσερις γενιές, οι τετρακίνητες Lancia Delta HF κατέκτησαν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών έξι φορές (1987-1991), το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Οδηγών τέσσερις φορές (1987-1989 και 1991), ενώ κατέκτησαν και πλήθος τίτλων σε παγκόσμιο, Ευρωπαϊκό και τοπικό επίπεδο.

Κυρίως όμως κέρδισαν την αναγνώριση του κοινού και επισφράγισαν την πορεία της Lancia στα ράλι, καθιστώντας την ως την πλέον επιτυχημένη μάρκα του θεσμού.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.