Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο νέο επεισόδιο του TractioN (+Official Trailer)

Στο 9ο επεισόδιο του TractioN το οποίο θα προβληθεί την Κυριακή στις 14:10 στο Star Channel, στη θέση του οδηγού του Mitsubishi L200 ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

Βρείτε μας στο

Το νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού TractioN είναι έτοιμο και θα προβληθεί αυτή την Κυριακή στις 26 Ιανουαρίου στις 14:10 από το Star Channel, ενώ μπορείτε να το δείτε και Live εδώ, την ίδια ημέρα και ώρα.

Στο ένατο επεισόδιο της φετινής σεζόν, στην θέση του οδηγού βρίσκεται ο Γιώργος Αγγελόπους (a.k.a. Ντάνος), με συνοδηγό όπως πάντα τον Κώστα Στεφανή, στο εσωτερικό του νέου Mitsubishi L200.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το νέο Mitsubishi L200 και δείτε τις τιμές του

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής, ο Μάνος με την Ινώ μας παρουσιάζουν το κορυφαίο VW T-Rock R. Ένα SUV με χαρακτήρα GTI, καθώς ο δίλιτρος κινητήρας αποδίδει 300 ίππους, χαρίζοντας εντυπωσιακές επιδόσεις.

Επίσης ο Θωμάς και η Ινώ ανακαλύπτουν τις αρετές του νέου ολοκαίνουργιου Peugeot 2008 και «ταξιδεύουν» νοητά στην Γαλλία του 20ου αιώνα

Το τέλος είναι επικό καθώς περιλαμβάνει το Dakar 2020. Ο μεγαλύτερος και δυσκολότερος μαραθώνιος αγώνας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, πέρασε σε νέα φάση μια και διεξήχθη σε τρίτη Ήπειρο, αυτή την φορά στην Σαουδική Αραβία. H 42η διοργάνωση θα μείνει στην ιστορία για την σκληρότητα και τις ιδιαιτερότητές της.

Και επειδή τα λόγια δεν είναι αρκετά, δείτε πιο κάτω το επίσημο trailer της εκπομπής.