Ο νέος κινητήρας της Ducati είναι μονοκύλινδρος! (+video)

Τρεις δεκαετίες μετά το μοναδικό Ducati Supermono η ιταλική εταιρεία δημιουργεί ξανά έναν μονοκύλινδρο κινητήρα με στόχο να γίνει σημείο αναφοράς στην κατηγορία του.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέος μονοκύλινδρος κινητήρας Ducati

Superquadro Mono ονομάζεται ο νέος μονοκύλινδρος κινητήρας που παρουσίασε η Ducati και έχει σαν στόχο να γίνει το σημείο αναφοράς σε αυτή την ιδιαίτερη για τους δύο τροχούς κατηγορία μοτέρ.

Διαβάστε επίσης: Η νέα μοτοσικλέτα των Γερμανών με 201 ίππους! (+video)

Το νέο μοτέρ βασίζεται στον κινητήρα της Panigale 1299, των 1.285 κ.εκ., που αντιπροσωπεύει τη μέγιστη εξέλιξη των δικύκλδρων για χρήση στο δρόμο της εταιρείας από το Borgo Panigale.


O Superquadro Mono κληρονομεί το έμβολο διαμέτρου 116 χλστ. από τον κινητήρα της Panigale, το σχήμα του θαλάμου καύσης, τις βαλβίδες εισαγωγής τιτανίου διαμέτρου 46,8 χλστ., τις βαλβίδες εξαγωγής από χάλυβα 38,2 χλστ. και το σήμα κατατεθέν δεσμοδρομικό σύστημα κίνησης των βαλβίδων.

Διαβάστε επίσης – Aprilia Tuareg: Σε νέα χρώματα η ιταλική adventure

Με χωρητικότητα 659 κ.εκ. και διαδρομή μόλις 62,4 χλστ., το μοτέρ της Ducati έχει τις πιο υπερτετράγωνες διαστάσεις κυλίνδρου που έχουν παρουσιαστεί ποτέ για μονοκύλινδρο κινητήρα παραγωγής με τη διάμετρο του να φτάνει στα 116 χλστ.

Χάρη σε αυτές τις λύσεις, ο Superquadro Mono αποδίδει μέγιστη ισχύ 77,5 ίππων στις 9.750 σ.α.λ. και μπορεί να φτάσει τις 10.250 σ.α.λ., τιμές που δεν είχαν επιτευχθεί ποτέ πριν από έναν μονοκύλινδρο κινητήρα μοτοσικλέτας δρόμου.

Η ροπή, φτάνει τα 6,4 κιλά στις 8.000 σ.α.λ. ενώ οι επιδόσεις δεν έρχονται εις βάρος των προδιαγραφών Euro 5. Σε αγωνιστική διαμόρφωση με εξάτμιση Termignoni, αυτός ο μονοκύλινδρος μπορεί να φτάσει την απίστευτη μέγιστη τιμή ισχύος των 85 ίππων στις 9.500 σ.α.λ.

O Superquadro Mono θα χρησιμοποιηθεί και σε μοτοσυκλέτες για κατόχους άδειας Α2, σε έκδοση με μειωμένη ισχύ και η πρώτη μοτοσυκλέτα της ιταλικής εταιρείας που θα τον χρησιμοποιήσει αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον στις 2 Νοεμβρίου, την ημερομηνία που θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.